• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avox gebelik testi

• Konu Sahibi Konu Sahibi zerii
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

zerii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2025
20
3
1
31
2 eylül son adet tarihim, dün kahverengi lekeleme yaşadım sol kasığımda batma var. Bu sabah ilk idrarla avox test yaptım 5 dk içinde silik çizgi çıktı durdukça belirginleşti, dayanamayıp tekrar test aldım başka marka 2 saatlik idrarla tekrar yaptım gölge gibi bişey çıktı yok gibi. Avox marka da hiç yalancı pozitif gören var mı. Diğeri idrar beklemediği için mi çıkmadı acaba. Kan verdim ama yarın çıkacakmış sonuçlar sabırsızlanıyorum. İlk foto hemen çıkan diğerleri bekleyince beliren

Eklentiler

• 1000145381.webp
    1000145381.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 76
  • 1000145418.webp
    1000145418.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 41
  • 1000145419.webp
    1000145419.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 48
Bu da 2 saatlik idrarla yaptığım test

Eklentiler

• 1000145417.webp
    1000145417.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 79
2 eylül son adet tarihim, dün kahverengi lekeleme yaşadım sol kasığımda batma var. Bu sabah ilk idrarla avox test yaptım 5 dk içinde silik çizgi çıktı durdukça belirginleşti, dayanamayıp tekrar test aldım başka marka 2 saatlik idrarla tekrar yaptım gölge gibi bişey çıktı yok gibi. Avox marka da hiç yalancı pozitif gören var mı. Diğeri idrar beklemediği için mi çıkmadı acaba. Kan verdim ama yarın çıkacakmış sonuçlar sabırsızlanıyorum. İlk foto hemen çıkan diğerleri bekleyince beliren
Bence kan verin baya pembe çıkmış çizgi yada sabah ilk idrarla bidaha yapın

Bende yalancı pozitif çıkarttı hatta üç test yaptım ucundede aynısı oldu. Fakat sizinki bayağı Pembe çıkmış benimki hafif vardı pembelik

Awox kırılınca kuruma yapabiliyor ama sizin direkt sonuç penceresinde çıkmış hayırlı olsun

Kan verdim fakat yarın öğleden sonra çıkar dediler, avoxta yalancı pozitif gören oldu mu acaba. Diğer yaptığım testte başta çok belirsiz gölge gibiydi bekleyince belirginleşti açık pembe şeklinde ama markası days doctor sanırım yalancı pozitif gören çok olmuş

Yıllardır kaç tane test yaptım sadece geçen ay yaptığım pozitif olupta hamile değildim belki vardı tutunmadı düştü bilmiyorum başka hiç yalancı pozitifle karşılaşmadım. Herkesin bu kadar çok karşılaşması beni şüphelendirdi

Mavisi olan days doktor beklememiş idrar, morumsu olan avox ilk idrar. Fotoğrafı yeni çektim ilk halleri yukarda bunlar beslenmiş haller, ne diyosunuz yalancı mı gerçek mi. Çok heyecanlıyım eğer varsa yarın oğlumun doğum günü çok istiyodu ona sürpriz yapıcam

Eklentiler

• 1000145525.webp
    1000145525.webp
    53 KB · Görüntüleme: 34
Back
X