Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende nurcan hanımı beğeniyorum.
onuda cok duydum evet ama etrafımdakı herkes ıstepan hocada dogum yapmıs anlata anlata bıtıremıyorlar..hatta bırıde arkadaslarımdan 23 aralıkta dogumunu yapıcak..bes yıl once de aynı hastane aynı doktorda ılk bebegını dogurmustu cok memnun..
Ben kı avrasya hosptl ıle burun buruna oturdugum halde hıc dusunmemıstım bırazda ortalamadan pahalı dıye..
Ama oyle gozukuyorkı bende oray a gıdecegm
Avrasya hosptalde doğum yapan yok mu?![]()
selamlar..ben gecen hafta bebegımı kaybettım.ama oncesınde arstrma yaptıgımda dıbımde olmasına karsın onyargılarımdan oturu oraya gıtmedım..Fakat cok yakın 3 arkadasımda ısrarla orda bulunan ISTEPAN bey ı sıddetle onerıyorlar..kaldı kı en son ıkıncı bebegını de aynı doktora gıttı ve dogumunu yaptırdı..
selamlar..ben gecen hafta bebegımı kaybettım.ama oncesınde arstrma yaptıgımda dıbımde olmasına karsın onyargılarımdan oturu oraya gıtmedım..Fakat cok yakın 3 arkadasımda ısrarla orda bulunan ISTEPAN bey ı sıddetle onerıyorlar..kaldı kı en son ıkıncı bebegını de aynı doktora gıttı ve dogumunu yaptırdı..
Donanımlı bir hastane tüm servisleri mevcut(yenidoğan yoğun bakım çok önemli) ve doktorları da gayet iyi ,olumsuz hiç bir şey duymadım ben rahat olmak adına bayan seçtim doktorumu zaten evlendiğimden bu yana rutin kontrollerimi yaptırdığım Nurcan Hanım'a gidiyorum, memnunum .
Merak ettiğim olumsuz bir durum yaşayan yada doğumunu Avrasya'da yapıp yaşadıklarını anlatabilecek biri var mı ?![]()
çok üzüldüm başın sağolsun umarım sağlıkla ,hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın,istemsiz sonlanan hamileliklerden sonra doğurganlık artıyor hiç üzülme,etrafımda ilk hamilelikleri bu şekilde sonlanıp sonra sağlıklı 2 çocuğu olan arkadaşlarım var.
cnm dedıgım gıbı cok arkdsım var orda dogum yapan..nurcan hanım ıcın gecen ay gıttıgımde bılıyorsun bebegım alındı benım maalesef..gecen ay kurtajdan sonra moral olsun dıye gıttıgım kuaforle konusurken kendısını nurcan hn a gıttıgını 40 yıldır zeytınburnunda oturdugunu ve kımseye tavsıye etmedıgını soyluyor tamer bey ve nurcan hanım ıcın bızzat yasadıgı kotu tecrubelerı var...duyunca bende uzuldum..ve bayanın bır daha cocugu da olmamıs...
ama dıger arkdslarım ıstepan beyı cok ama cok ovuyorlar..ozellıkle dogumda sıkıntısızmıs ve cok ılgılılermıs..bende kaybetmeseydım bebegımı bende ıstepaN beye gıdecektım ama kısmet olmadı...
sonrasında kutaj ıcın tanıstıgım baska bır doktor buldum ve keske en basından ona gıtseymısım dıye dızlerımı dovuyorum..hamıle kalır kalmaz da ona gıdecegım..
Canım paylaştığın için çok teşekkür ederim ama forumda çok memnunum başka şehirden gelirim diyen var sakın gitmeyin diyen var çok kararsız kaldım(
Kuaförün neden tavsiye etmediğini biliyorsan detaylı anlatabilir misin?Özel msj atamıyorum henüz
Bulduğun doktoru da hastaneyi de yazman mümkün mü?