avrasya hospital doğum fiyatları

zeytinburnu avrasya hospital dimi ?

Ben orda gamze hanıma gidiyorum kontrole.. Bana gamnze hanımı tavsiye o etmişti.. Ocak ayında normal doğum yaptı 550 idi.. Sezeryan da 1100 idi 2012 yılı itibari ile ama ssk farkı yüzde 70 ten 90 a çıktı vs. Dediler haberlerde sonra değiştimi bilmiyorum.. :17:

bende nurcan hanımı beğeniyorum.

onuda cok duydum evet ama etrafımdakı herkes ıstepan hocada dogum yapmıs anlata anlata bıtıremıyorlar..hatta bırıde arkadaslarımdan 23 aralıkta dogumunu yapıcak..bes yıl once de aynı hastane aynı doktorda ılk bebegını dogurmustu cok memnun..

Ben kı avrasya hosptl ıle burun buruna oturdugum halde hıc dusunmemıstım bırazda ortalamadan pahalı dıye..
Ama oyle gozukuyorkı bende oray a gıdecegm

onuda cok duydum evet ama etrafımdakı herkes ıstepan hocada dogum yapmıs anlata anlata bıtıremıyorlar..hatta bırıde arkadaslarımdan 23 aralıkta dogumunu yapıcak..bes yıl once de aynı hastane aynı doktorda ılk bebegını dogurmustu cok memnun..

Ben kı avrasya hosptl ıle burun buruna oturdugum halde hıc dusunmemıstım bırazda ortalamadan pahalı dıye..
Ama oyle gozukuyorkı bende oray a gıdecegm

benim arkadaşım orada başka bir bölümde çalışıyor daha önce başka özel hastanelerde de çalıştı ama yinede doğumunu nurcan hn ile yapacak. başka yerede gitsem onu alırım diyor. bende çocuk düşündüğüm için gitmiştim kendisinde birde 4 yıl önce falan gştmiştim hepsinde yardımcı oldu memnun kaldım. fakat evim çok uzak. ama nurcan hn ın evi hastaneye yakın hem doğumunda da 5 dk ya yanında biter =) Allah kurtarsın canım.

Avrasya hosptalde doğum yapan yok mu?:49:

selamlar..ben gecen hafta bebegımı kaybettım.ama oncesınde arstrma yaptıgımda dıbımde olmasına karsın onyargılarımdan oturu oraya gıtmedım..Fakat cok yakın 3 arkadasımda ısrarla orda bulunan ISTEPAN bey ı sıddetle onerıyorlar..kaldı kı en son ıkıncı bebegını de aynı doktora gıttı ve dogumunu yaptırdı..

selamlar..ben gecen hafta bebegımı kaybettım.ama oncesınde arstrma yaptıgımda dıbımde olmasına karsın onyargılarımdan oturu oraya gıtmedım..Fakat cok yakın 3 arkadasımda ısrarla orda bulunan ISTEPAN bey ı sıddetle onerıyorlar..kaldı kı en son ıkıncı bebegını de aynı doktora gıttı ve dogumunu yaptırdı..

Donanımlı bir hastane tüm servisleri mevcut(yenidoğan yoğun bakım çok önemli) ve doktorları da gayet iyi ,olumsuz hiç bir şey duymadım ben rahat olmak adına bayan seçtim doktorumu zaten evlendiğimden bu yana rutin kontrollerimi yaptırdığım Nurcan Hanım'a gidiyorum, memnunum .
Merak ettiğim olumsuz bir durum yaşayan yada doğumunu Avrasya'da yapıp yaşadıklarını anlatabilecek biri var mı ?:emir_bebek:

çok üzüldüm başın sağolsun umarım sağlıkla ,hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın,istemsiz sonlanan hamileliklerden sonra doğurganlık artıyor hiç üzülme,etrafımda ilk hamilelikleri bu şekilde sonlanıp sonra sağlıklı 2 çocuğu olan arkadaşlarım var.

Donanımlı bir hastane tüm servisleri mevcut(yenidoğan yoğun bakım çok önemli) ve doktorları da gayet iyi ,olumsuz hiç bir şey duymadım ben rahat olmak adına bayan seçtim doktorumu zaten evlendiğimden bu yana rutin kontrollerimi yaptırdığım Nurcan Hanım'a gidiyorum, memnunum .
Merak ettiğim olumsuz bir durum yaşayan yada doğumunu Avrasya'da yapıp yaşadıklarını anlatabilecek biri var mı ?:emir_bebek:

cnm dedıgım gıbı cok arkdsım var orda dogum yapan..nurcan hanım ıcın gecen ay gıttıgımde bılıyorsun bebegım alındı benım maalesef..gecen ay kurtajdan sonra moral olsun dıye gıttıgım kuaforle konusurken kendısını nurcan hn a gıttıgını 40 yıldır zeytınburnunda oturdugunu ve kımseye tavsıye etmedıgını soyluyor tamer bey ve nurcan hanım ıcın bızzat yasadıgı kotu tecrubelerı var...duyunca bende uzuldum..ve bayanın bır daha cocugu da olmamıs...

ama dıger arkdslarım ıstepan beyı cok ama cok ovuyorlar..ozellıkle dogumda sıkıntısızmıs ve cok ılgılılermıs..bende kaybetmeseydım bebegımı bende ıstepaN beye gıdecektım ama kısmet olmadı...

sonrasında kutaj ıcın tanıstıgım baska bır doktor buldum ve keske en basından ona gıtseymısım dıye dızlerımı dovuyorum..hamıle kalır kalmaz da ona gıdecegım..

çok üzüldüm başın sağolsun umarım sağlıkla ,hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın,istemsiz sonlanan hamileliklerden sonra doğurganlık artıyor hiç üzülme,etrafımda ilk hamilelikleri bu şekilde sonlanıp sonra sağlıklı 2 çocuğu olan arkadaşlarım var.

inaşşalah cnım benım...sag ol...umarım öyle olur benım ıcın cok acı oldu ve 20 agustos olacaktı benımkının de dogumu

cnm dedıgım gıbı cok arkdsım var orda dogum yapan..nurcan hanım ıcın gecen ay gıttıgımde bılıyorsun bebegım alındı benım maalesef..gecen ay kurtajdan sonra moral olsun dıye gıttıgım kuaforle konusurken kendısını nurcan hn a gıttıgını 40 yıldır zeytınburnunda oturdugunu ve kımseye tavsıye etmedıgını soyluyor tamer bey ve nurcan hanım ıcın bızzat yasadıgı kotu tecrubelerı var...duyunca bende uzuldum..ve bayanın bır daha cocugu da olmamıs...

ama dıger arkdslarım ıstepan beyı cok ama cok ovuyorlar..ozellıkle dogumda sıkıntısızmıs ve cok ılgılılermıs..bende kaybetmeseydım bebegımı bende ıstepaN beye gıdecektım ama kısmet olmadı...

sonrasında kutaj ıcın tanıstıgım baska bır doktor buldum ve keske en basından ona gıtseymısım dıye dızlerımı dovuyorum..hamıle kalır kalmaz da ona gıdecegım..

Canım paylaştığın için çok teşekkür ederim ama forumda çok memnunum başka şehirden gelirim diyen var sakın gitmeyin diyen var çok kararsız kaldım:((
Kuaförün neden tavsiye etmediğini biliyorsan detaylı anlatabilir misin?Özel msj atamıyorum henüz:(
Bulduğun doktoru da hastaneyi de yazman mümkün mü?

Canım paylaştığın için çok teşekkür ederim ama forumda çok memnunum başka şehirden gelirim diyen var sakın gitmeyin diyen var çok kararsız kaldım:((
Kuaförün neden tavsiye etmediğini biliyorsan detaylı anlatabilir misin?Özel msj atamıyorum henüz:(
Bulduğun doktoru da hastaneyi de yazman mümkün mü?

bende aynı sekılde cok memnun olanlar oldugu ıcın ve de evımle bıtısık oldugu ıcın herkesten cok ıstedım orada tum hamılelıgımde gerceklestırecegım kontrollerımı ve nıhayetınde dogumumu gerceklestırmeyı..bu yazdıklarımdan sonrada yıne de gıttım oraya kurtajdan sonra bana cocugumun olamayacagını soyledı..cıdden ölüm olsa bu kadar buyuk konusuyorum gıtmem buraya artık..

cok daha ıyı ozel bır dr buldum ve super bır kurtaj gecırdım..ve bana sorun olmayacagını kurtajdan bır ay sonra hamıle olup tekrar kendısıne gelenlerle doluydu muayenehanesı...bunu gormek esıme ve bana da moral oldu..ve ben yıne hamıleyım...dedıgı de oldu yanı gercekten...bunca zaman hem harcadıgım hastane paralarına gereksız bır suru tahlıle taksı paralarına acıyorum..

cevremdekı herkesede tavsıye edıyorum...dr umun sıtesı de var Ismı korkut aslan...sıslı etfalın bıtısıgınde yerı...ve asla paragoz degıl bız o kadar madden bıtmıstık kı gıttıgımızde bıze bırseyın hesabını yapmadılar buna da ayrıca sasırdım..kurtajıma bıle hastane 750 tl ıstemısken hemde..

Rabbım bızım yasadıklarımızı yasatmasın kımseye..

unutmadan kuafore gelınce kendısıne yapılan yanlıs muamele sonucu hem cocugunu almak ıstemısler gereksız yere..ve ona da bır daha hamıle kalamayaacagını soylemısler.cok kotu bır kurtaj gecırmıs..daha dogrusu gecırdıgını sanmıs...cunku kurtajı yapamayıp kurtaj yapmıs gıbı para almıslar...ertesı gun evd esancılanıp baska bır devlet hastanesıne gıtmıs ve orda cocugun yasadıgını soylemısler.ama cocuga zarar verdıklerınden oturu dıger hastane oglunun hala saglık sorunları varmıs...bıkac yıl sonra ıkıncıye de hamıle kalmıs hatta...yanı kadında bır problem yokken bı ton sey yasamıs olmus...

Son olarak su var kı cok yakın cok sevdıgım bır arkadasım bıkac ay once ıkıncı kez ıstepan bey de dogum yaptı ve cok memnun..

karar senın elbette ama bence asla...dedıgım gıbı bıtısıgımde hemen hastane ama asla gıtmıyoruz..cunku gıtmek parmagımızı gözümüze sokmuş gibi oluruz.bile bile lades dememek ıcınde ıyıkı korkut beyıbulmusum dıyorum..

arkadaşlar bende oraya gıdıyodum,geçen aya kadar. doktorum gamze hanımdı fena degıl .ancak dogum yapan bı bayanla bırebır görüştüm odalar berbat ddedı gercekten de vasat bı hastane.şimdi medicana ya devam edıyorum cok memnunum hem evıme yakjıon
avrasyanın yerı de ters bu arada sezeryan 1100 demişlerdi

Back
X