• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avrupa Avrupa TRT 1

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
"Avrupa Avrupa" dizisinin hazırlıkları tamamlanmak üzere.

Tarık Ünlüoğlu, İpek Tuzcuoğlu, Zuhal Topal ve Kadir Çöpdemir?i bir araya getiren "Avrupa Avrupa" dizisinin hazırlıkları tamamlanmak üzere.
Yapımcılığını Mia Yapım'ın, yönetmenliğini Şafak Bal'ın üstlendiği dizi, Avrupa Birliği'ne giren Türkiye'nin günlük yaşamımızdaki değişimlerin ve bilinmeyen yeni düzene ayak uydurmanın getirdiği durum ve olayları ironiyle ele alıyor. Önümüzdeki hafta çekimleri başlayacak dizi, eylül ayında TRT ekranlarında yayınlanmaya başlayacak.

cok güzel bi dizi yaa acayip güldürüyor. bayiliyorum nermine..... ezik mahir my god senin cezani versin diyorya. :46: :9:

bu dizi yeterince tanınmıyo ana bence çok güzel bence öncelerde izlemiyodum sonra bi alıştım çok sevdim tavsiye ederim kesinlikle

aynen bende tanımıyordum bir şekilde denk geldim izledim ve çok sevdim :)

gülün cana karşı olan aşırı tepkilerine sinir oluyorum ama biraz

Bende çok seviyorum bu diziyi eşimle beraber oturup izliyoruz pazar akşamları
hatta tekrarlarını bile izliyoruz.Nermin'in konuşmalarına bayılıyorum
Kıro demesine Kabzo demesine özelliklede
:9:

bende nermine bayiliyorum mükemmel oynuyor. my god senin cezani versin maho, ezik passif mahir diyorya bi bölümünde gülmekten kirilmistim hani tavla oynadiklari bölüm. artik sabahlarida tekrar veriyorlar kacirmiyorum. Bugün maho onu beklemeden gitti diye adamin canini okudugu bölüm vardi. adamin tutmaya kiyamadigi arabasini hasat etti beeee...

kesinlikle çok güzel bir dizi... her hafta pazar günleri mutlaka izlerim. bütün karakterler çok iyi nermin hanım karakteri ayrı güzel...

arasıra izliyorum tekrarları oynuyor sabah saatlerinde
dünürlerin bu kadar yüz göz olması ve sürekli kavga etmelerinden hoslanmıyorum
birbirlerine etmedikleri söz kalmıyor
gülde cok saygısız bence tamamen yanlış bir örnek
:19:

Trt komedi dizileriyle atağa kalktı valla,çok süper bi dizi,tam takip edemesem de pazar

günleri bomboş olan tv yayınları arasında en izlenebilir en komik dizi bence...:40:

Son düzenleme:
ben hepsini izleyemedim ama reklamda gösterdi gül bayiliyordu. hamilemi acaba

Yok hamile değilde annesiyle iddiaya girdi kardeşi emreye dayısına bide yeşimgilin bebeğine bakacaktı
3'ü birden ağır geldi tabi.En sonunda imdadına kayınbabası Yani MAHO yetişti tabi Gül'e yardım etti epey
Nerminlerin Nermini davayı çaktı en sonunda
Foyaları çıktı meydana:):)

Yok böyle bir dizi ya, muhteşem!.. Denk gelirse izliyorum.. Gerçekten güldüren bir dizi bravo TRT'ye, böyle bir kaliteli dizi yapması şaşırttı beni :)
Yalan Dünya'dan sonraki favorim :16:

Back
X