Tüp Bebek Merkezleri Avrupa şafak hastahanesinde Tüpbebek tedavisi yaptırıyorum

banu145145

İçimde değil yüreğimde...
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2010
5.650
1
156
İstanbul
Merhabalar çapadan tüpbebek raporu çıkartıyorum bir aya kadar almış olucam birçok merkezle görüştüm en ılımlısı Avrupa şafak hastahanesi geldi dr la telefonla görüştüm çok ilgilendi.Orda tedavi olanlar bilgilerinizi aktarırsanız sevinirim

hayırlı olsun canım benim bir bilgim yok gitmadım ama yakın arkadasım refattin yücel e yaptırdı tüp bebek su an 2 yasında oglu var cok memnun oldugunu söylemisti hayırlı olur insallah tedavin

hayırlı olsun canım benim bir bilgim yok gitmadım ama yakın arkadasım refattin yücel e yaptırdı tüp bebek su an 2 yasında oglu var cok memnun oldugunu söylemisti hayırlı olur insallah tedavin

İnşallah bizlerde böyle güzel şeyler yazabiliriz

banucum canım ablam beraber gidiyoruz avrupa şafağa bakalım ilkinde güzel sonuç alamadım ama bu sefer daha umutluyum ve rahatım inşallah ikimizinde tutar alırız bebişleri :))))
rafahattin bey iyi bi doktor allah yardımcımız olsun.

Canım benim inşallah dediğingibi olurda aynı anda göbişlerimizi çarpıştırızkaydirigubbakcemile5

Kızlar ben Avrupa şafakta yaptırdım negatifle sonuçlandı doktorumlada iletişim problemi yaşadım Biz biraz daha ilgi istiyoruz ondada o yoktu olmadı bana sorarsanız ben pişmanım keşke gitmeseydim.
Burcusafak da orda yaptırdı onun tuttu eğer doktordan ilgi beklemiyorsanız fazla soru sormam diyorsanız gidin yoksa..........

bende avrupa şafakta serdar beyde bir tüp ve iki aşılama yaptırdım ve üçüde negatifti benimle beraber hamilelerde vardı ama demekki nasibimiz ordan degilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…