Avrupa şafak hastanesi gaziosmanpaşa acill!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ndk

pamuk oğlum EYMENimm :))
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2008
4.677
1
116
40
İstanbul
KIZLAR MERHABA 8 AYDIR BEBK İÇİN UĞRAŞIYORUZ 4 AYDIR AVRUPA ŞAFAK HASTANESİ İNCİ ÖZ HANIMDA TEDAVİ GÖRÜYORUM BANA İĞNELİ TEDAVİ UYGULUYOR(MENOGON) ÖNCESİNDE KLOMEN TARZI HAPLAR HİÇ KULLANMADAN DİREK MENOGONA GEÇTİK. BAZI ARKADAŞLARIM HEMEN İĞNEYE GEÇMESİ YANLIŞ İYORLAR KAFAM KARIŞIYOR, BANA YARDIM EDİN NE OLUR İNCİ HANIMA GİDEN BENİM TEDAVİMİ UYGULAYAN ARKADAŞLARIMIZ VARMI?? HAMİLE KALANLAR VARMI?? KAFAM ÇOK KARIŞIK GAZİOSMANPAŞA CİVARINDA ÖNERECEĞİNİZ BAŞKA DOKTOR VARMI? :1no2:

REGL OLUNCA GİDECEĞİM AMA GİTMEKTE KARARSIZIMM BİLGİSİ OLAN LÜTFEN YARDIMCI OLSUNN:çok üzgünüm:

Bu arada geçen ay rahim filmim çekildi, eşiime tahlil yapıldı.
Sol tüpüm tıkanıkmış açıldı..

bende inci hanıma tedavi oluyorum.bana ilk olarak klomen verdi birkaç ay yumurtalıkları destekliyecekmiş çok daha sonra olmazsa rahim filmi çekeceyim dedi.

bende inci hanıma gidiyorum hatta az önce geldim doktordan.ben klomenle başladım klomene yumurtalarım iyi cevap verdi ama 5 aydır olmadı bu 6.ayım.klomene cevap vermeyen bünyeler için iğne uygulanıyor diye biliyorum.ilk niye iğneyle başladı hiç bi fikrim yok inci hanıma sor bakalım bi mutlaka bi nedeni vardır diye düşünüyorum.
ben bütün tahlillerimi rahim filmini yaptırıp gitmiştim.kanallarda sorun yok ama polip çıkmıştı bende küçük bi operasyon geçirdim.
allahım tüm bebek isteyenlere biran önce o mutluluğu tatdırsın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…