Avrupa ülkesinde olup, Türkiye’den olan biriyle evlenmek?

Ne dersiniz, Türkiye doğup büyüyen biriyle kültür çatışması yaşarmıyım acaba? yoksa benimle "yurtdışına yerleşmek içinmi ilgileniyor?"

Pişman olurmuyum, kafamda deli sorular yardım edin.
her gelene böyle kulp takacak mısınız?
sizde evlenmek için evleniyorsunuz sonuçta
bence karşılıklı çıkar ilişkisine göz yumulmalı arada

bizim yurt disinda yasayan bir cok akrabamiz turkiyeden birileriylr evlendi tabi ama yakindan uzaktan az cok birbirlerini taniyan insanlardi bir sorunlari olmadi hic tanimadiginiz biriyle nasil olur bilemiyorum ama neden olmasin

İlişkiniz ciddilesirse gelecekte Türkiye ye yerleşmek istediğinden bahset hemen anlarsın zaten yurtdisi için mi seninle ilgilendiğini. Benim eşim yabancı, 20 yıldır da mutluyuz ve bir türkle evlenmedigim için kendimi çok şanslı görüyorum şuradaki konuları okudukça 😏
burdaki konularda bahsedilen erkekler dışında gayet kibar ,aklı başında,zeki Türk erkekleride var.ırkımın erkeğini yedirtmem:KK53:

Yaşça küçükleri ve yabancıları (Avrupalı olanlardan) neden direkt eliyorsunuz onu anlamadım. Kapın bi çıtır mis gibi. :KK53:

Selam kızlar hemen konuya giriyorum.

Ben yurtdışında doğup büyüdüm, 4 yıl önce boşandım çocuğum yok, yaşım 32 ve evlenmem gerekiyor artık, yoksa kedi kadın olacağım, az kaldı...

Yaşadığım ülkede karşıma çıkan kısmetlerim, ya benden yaşça küçük, yada çoluk çocuk sahibi boşanmış sorumsuz erkekler.

Yada Türk değiller (ırkcı değilim asla, ama kültürel açıdan anlaşmak zor olur bir Arapla, Pakistanlıyla vs.)

Avrupa’da yaşayan Türk erkeklerini çoğunuz az çok görüp bir fikir sahibi olmuşsunuzdur tahminen.

Kadına değer vermeyen, kültürsüz, konuşmayı dahi düzgün beceremeyen, kıro tipi erkekler. Yada kulağı küpeli disko tipler. Ortası yok zaten herşeyi uçlarda yaşıyorlar sanki :-/

Bu tiplere elbette saygım sonsuz, ama evlilik konusunda tercih edemiyorum.

Gelen taliplerimi şutlamaktan yoruldum artık, bekarlığıma bir son vermek istiyorum.

Türkiye’de doğup büyümüş, güzel bir mesleği olan, hiç evlenmemiş (çocuk yok) biriyle ciddi konuşuyorum bir aydır. Türkçeyi kusursuz konuşması, kibar olması, gezip tozmayı hayattan zevk almayı bilen biri olması hoşuma gidiyor.

Ne dersiniz, Türkiye doğup büyüyen biriyle kültür çatışması yaşarmıyım acaba? yoksa benimle yurtdışına yerleşmek içinmi ilgileniyor?

Pişman olurmuyum, kafamda deli sorular yardım edin.
Bu konuda size yardimci olabilecegimi düsünüyorum cünkü bende Avrupda dogdum büyüdüm orda okudum calistim herseyim oradaydi ve Türkiyede dogup büyüyen biriyle evlendim ve hic pisman degilim onunla evlendigim icim hic bir kültürel farklilik yasamadik sonucta sizde Türksünüz sadece Avrupada dogmussunuz .. esimle tek pismanligimiz benim Türkiyeye yerlesmem oldu cünkü Avrupa buraya göre yani tabi benim düsüncem bu daha gelismis bir yer ..

Benim tanıdığım abla var Avrupa’ya yerleşmek için kocası onu kullandı 4 sene sonrada boşadı kızı şimdi 20 yaşında abla yeniden evlendi kendinden küçük bekar erkekle Türkiye’den herkes diyor Avrupa için evlendi işi de iyi değil adamın valla Avrupa’da yasamak güzel ama evlenecek erkek bulmak sıkıntı

Görüntülü konuşma esnasında “türkiyeye yerlesmeye karar verdim” diyin bakalım yüz ifadesi nasıl olacak:KK53:

O etki etmiyor artik. Artik kendileri ilk onu diyorlar zaten "Türkiyede kalmak istiyorum" diye. Ki pasport için evlendikleri belli olmasin diye. Zaten Türkiyede yapamaz, er yada geç tekrar yurtdisina gider bu kiz diye güveniyorlar.

Ve @miss-sunshine Eksi'yi okursan, Türkiyedekilerde entel görünmelerine ragmen, o kadar farkli degiller. Pasportun için evlenme sansi çok büyük. Ve artik 30 küsür yasinda bir erkek terkrar yeni dil ögrenmesi, entegre olmasi,.. zor oluyor. Onun ile sürekli tercüman olarak her yere gitmek zorunda olmak çok zor. Kendi basina is yapamadigi için, zaman ile ona saygida his etmezsin.

Yani evlenmek için evlenme, eminim Almanyadada sevecegin ve anlasabilecegin bir insan bulursun.

O etki etmiyor artik. Artik kendileri ilk onu diyorlar zaten "Türkiyede kalmak istiyorum" diye. Ki pasport için evlendikleri belli olmasin diye. Zaten Türkiyede yapamaz, er yada geç tekrar yurtdisina gider bu kiz diye güveniyorlar.

Ve @miss-sunshine Eksi'yi okursan, Türkiyedekilerde entel görünmelerine ragmen, o kadar farkli degiller. Pasportun için evlenme sansi çok büyük. Ve artik 30 küsür yasinda bir erkek terkrar yeni dil ögrenmesi, entegre olmasi,.. zor oluyor. Onun ile sürekli tercüman olarak her yere gitmek zorunda olmak çok zor. Kendi basina is yapamadigi için, zaman ile ona saygida his etmezsin.

Yani evlenmek için evlenme, eminim Almanyadada sevecegin ve anlasabilecegin bir insan bulursun.
Aynen bende öyle düsündüm, ve dün eledim o beyefendiyi. Bu pasaport ihtimali yutabilecegim cinsden bir problem degil. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun inshallah âââmin 💖

Aynısını yaşamak isteyen tanıdığınız bir bey varsa beni hemen yönlendirin
Açığım avrupalılara :D

Herkese önerileri, cevaplari, vakti icin tesekkür ediyorum, iyi ki varsiniz 💖

Durduk yere bana diş bileyen, hatta ırkçılıkla filan suçlayan arkadaşlara ise anlam verememekle beraber, buzlu badem öneriyorum, belki iyi gelir :KK53:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kadına değer vermeyen, kültürsüz, konuşmayı dahi düzgün beceremeyen, kıro tipi erkekler. Yada kulağı küpeli disko tipler. Ortası yok zaten herşeyi uçlarda yaşıyorlar sanki :-/

Şu alıntıladığım kısmı okurken güldüm valla..ama pek neşeli bir gülüş değildi..
Benim eşimde bir Avrupa ülkesinde doğmuş ve büyümüş olan bir türk ama kadına değer veren tanıdığım en kültürlü ve bilgili,konuşmasıda gayet düzgün bir beyefendidir kendisi..gençken disko ve gece klüplerine takilmisligi vardır elbet ama..neyse..
Merak ediyorum bahsettiğiniz ülke hangisi ve çevrenizdeki türk erkekleri sizin çevrenize mi özel?
Bilemiyorum..bu adil olmayan genellemeniz ve küçümsemeniz hiç hoşuma gitmedi benim..

Ben Almanya'da doğdum, büyüdüm. Eşim Türkiye'de doğdu, büyüdü. Evlenip Türkiye'ye yerleştim. Şükür 8 senedir güzel giden bir evliliğim var ama bu da eşimin gerçekten iyi bir insan olmasından kaynaklanıyor. Şöyle bir arkadaş ve aile çevremize bakınca görüyorum ki gerçekten karısına iyi davranmayan asla evli olmak istemeyeceğim erkekler çok. Kısmet bu işler.

Back
X