- 12 Ağustos 2014
- 1.214
- 1.110
- 133
- 37
Bildiğiniz gibi zaten sizinle evlenen insana önce vatandaşlık değil oturum izni veriyorlar.Vatandaşlık için dil okuluna gidilmesi ve belirli süre vatandaslığın alınacağı ülkede belirli süre yaşanması gerekiyor.Yani kimse sizinle evlendiği zaman otomatik olarak vatandaş olmuyor.Vatandaşlığına tabi olduğunuz ülkenin ,vatandaş olabilmek için istediği şartları öğrenseniz daha iyi olur.Merhabalar arkdaslar,
önceki konularimda da belirttigim üzere bekarim ve bu aralar bir kac kisiyle tanistirildim (aile ve dostlar araciligi ile).
Henüz bir sey yok ortada ve benimle tanistirilan kisileri yakin markaja alip degerlendirmeye calisiyorum.
Zaten aska inanan birisi de degilim ve cok muhtemel mantik evliligi yapacagim gibi görünüyor.
Dün teyzem "sende avrupa vatandasligi var. bundan dolayi da seninle ilgilenenler olacaktir. herkes ülkeden kacmak istiyor. tanistigin kisilerde buna dikkat bence. sadece bu sebepten ötürü seninle birlikte olmak isteyen varsa hemen ele" dedi.
Ben bu konuyla iglili hic bu sekilde düsünmemistim ama sizce böyle bir durum söz konusu olabilir mi ya? olursa da nasil anlayacagim? Normalinde pat diye de belirtmiyorum bunu ama sohbetlerde ortaya cikiyor tabiki. Saklasam mi ne yapsam? Bilemedim gercekten....
Bir bu kriter eksikti hayatimda.... :/