Equlaite “Karanlıktan şikâyet edeceğine bir mum yak! “Konf. Kayıtlı Üye 21 Mart 2014 1.824 1.949 333 29 11 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Equlaite #1 Canlar avrupa yakasında dahiliye bölümü olan ama doğum bölümün de güzel ilgi olan hastane arıyorum bağcılar da oturuyorum
Canlar avrupa yakasında dahiliye bölümü olan ama doğum bölümün de güzel ilgi olan hastane arıyorum bağcılar da oturuyorum
ArbutusUnedo Guru Kayıtlı Üye 21 Kasım 2011 1.218 958 333 23 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Equlaite #2 EsilaGuluBb .!.: Canlar avrupa yakasında dahiliye bölümü olan ama doğum bölümün de güzel ilgi olan hastane arıyorum bağcılar da oturuyorum Genişletmek için tıkla... Çapa tıp fakültesine gidiyorum ben, ilgi ve uzmanlık yönünden memnunum. Allahın izniyle doğumumu da burada yapacağım.
EsilaGuluBb .!.: Canlar avrupa yakasında dahiliye bölümü olan ama doğum bölümün de güzel ilgi olan hastane arıyorum bağcılar da oturuyorum Genişletmek için tıkla... Çapa tıp fakültesine gidiyorum ben, ilgi ve uzmanlık yönünden memnunum. Allahın izniyle doğumumu da burada yapacağım.
Equlaite “Karanlıktan şikâyet edeceğine bir mum yak! “Konf. Kayıtlı Üye 21 Mart 2014 1.824 1.949 333 29 24 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Equlaite #3 ArbutusUnedo .!.: Çapa tıp fakültesine gidiyorum ben, ilgi ve uzmanlık yönünden memnunum. Allahın izniyle doğumumu da burada yapacağım. Genişletmek için tıkla... Bağcılar da oturuyorum belli bi süre için araştırma yaptirmaliydim tercih ettim çok güzel bir hastane gidiş tramwayla 50dk ama yetisemem
ArbutusUnedo .!.: Çapa tıp fakültesine gidiyorum ben, ilgi ve uzmanlık yönünden memnunum. Allahın izniyle doğumumu da burada yapacağım. Genişletmek için tıkla... Bağcılar da oturuyorum belli bi süre için araştırma yaptirmaliydim tercih ettim çok güzel bir hastane gidiş tramwayla 50dk ama yetisemem
ArbutusUnedo Guru Kayıtlı Üye 21 Kasım 2011 1.218 958 333 24 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Equlaite #4 EsilaGuluBb .!.: Bağcılar da oturuyorum belli bi süre için araştırma yaptirmaliydim tercih ettim çok güzel bir hastane gidiş tramwayla 50dk ama yetisemem Genişletmek için tıkla... Otobüsle daha kısa sürmez mi? Umarım size yakın yerleri bilenler çıkar hiç bilmiyorum Bağcılar tarafını malesef
EsilaGuluBb .!.: Bağcılar da oturuyorum belli bi süre için araştırma yaptirmaliydim tercih ettim çok güzel bir hastane gidiş tramwayla 50dk ama yetisemem Genişletmek için tıkla... Otobüsle daha kısa sürmez mi? Umarım size yakın yerleri bilenler çıkar hiç bilmiyorum Bağcılar tarafını malesef