Avrupa yakası Eyüp Gaziosmanpaşa civarı doğum için hastane ve dr önerileriniz

cimbomlum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2013
149
40
123
İstanbul
İyi akşamlar ben eyüpte oturuyorum. İlk oğlumu özel gaziosmanpaşada doğurdum. Allah bağışlarsa ikinci bebeğimi bekliyorum. Doktorumdan çok memnundum. Fakat hastaneden ayrılmış bana önerebileceğiniz dr ve hastane varmı. Fiyatlar hakkında bilgi verebilirmisiniz? Şimdiden teşekkür ederim hayırlı doğumlar diliyorum arkadaşlar

Merhaba canim bende gop hastanesini dusunuyorum doktor arastirmasindayim ama henuz karar veremedim.olmazsa tek tek gidip doktorlara oyle karar verecegim hangisi kafama yatarsa.

Merhaba canim bende gop hastanesini dusunuyorum doktor arastirmasindayim ama henuz karar veremedim.olmazsa tek tek gidip doktorlara oyle karar verecegim hangisi kafama yatarsa.
Merhaba bende araştırıyorum medical park bahattin bey ve başarı hastanesi kenan çalışkan ikisini çok övüyorlar. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım

Amin canim insallah. Iki hafta sonra gitmem lazim bi taneye artik.duyum alirsak burdan paylasalim yine.sen kac haftaliksin

Amin canim insallah. Iki hafta sonra gitmem lazim bi taneye artik.duyum alirsak burdan paylasalim yine.sen kac haftaliksin
Benim bebiş 5haftalık allah b
benim 5haftalık . İnşallah gönlüne göre bulursun doktor. Mutlaka paylaşalım burdan

Merhaba C cimbomlum ben bugun gop hastanesinde sevinc hanima gittim.memnun kaldim simdilik devam edecegim.ilgili bir doktor.acikliyo herseyi.insallah sende bulursun kafana yatan bir doktor.

M
Merhabalar bende eyüp civarı arıyorum memnun kaldığınz bir doktor yada hastane varmı acaba

bende sultangazıde oturuyorum .gazıosmanpasa da hastane bakıcam sımdıden daha cocuk yok ortada ama ben yındede arastırma yapmak ıstıyorum. ınsallah saglıkla kucaklarsınız bebıslerınzıı?

M

Merhabalar bende eyüp civarı arıyorum memnun kaldığınz bir doktor yada hastane varmı acaba
Canım ben ikinci doğumumu haziranda esenler medipol hastanesi yardımcı doçent burcu hanımda yaptım. Çok memnun kaldım sezeryan sonrası çok rahattım elimi hafifti ne Tavsiye ederim hemşireler çok ilgili hastane temiz burcu hanım çok şeker arkadaş gibi fiyatlarda çok çok uygun tavsiye ederim hayırlı doğumlar

Ayy tarih 2017 miş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…