Avrupa yakası hastane öneri

volkantipi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
6
2
36
İstanbul
Merhaba, eşimle 1-2 sene içerisinde bebek düşünüyoruz. Bu yüzden özel sigortaları araştırmaya başladık. Anadolu Sigorta uygun geldi. 6000 -7500 arası bir limitimiz olacak. Küçükçekmece Sefaköy'de oturuyoruz. Bu limit ile gebelik ve doğum masraflarını karşılayacak hastane önerebilir misiniz?

Merhabalar bende sigortacıyım sigorta konusunda sana yardımcı olurum.Fakat sigortadan hastanden önce doktor önemli .dogumdakı tum komlikasyonları mınimuma ındırecek doktor olamsı lazım güvenmen lazım.Ben bir kist sayesınde nette sıkılmıs bır sekılde doktor arastırma yaparken tesaduf bır doktor ıle tanıstım.24 saat tel açın rahatsız olmaz dusunsenıze gece yarısı bır sorunla karsılastınız hemen doktorunuzla ıletısıme gecın varmı boyle bır lüks diyiyorum.doktorun ismi PROF DR Süleyman engin Akhan.çooook güler yüzlü biz bayanlar içinde en önemlisi bu değil mi ? yüzü asık doktorlardan valla ben sıkıldım.Ben daha fazla anlatmayayım araştır sende aynı seylerı göreceksın canım.Süleyman hocamı bir ara faceden eda tavsiye etti de sana yardımcı olur. kolay gelsın cnm

Doktor'a muayene oldunuz sanırım. Doğum için nasıl peki? Açıkcası doktor ayrıca hastane çok masraflı oluyor. Süleyman bey'de nasıl durum acaba?

Doktor'a muayene oldunuz sanırım. Doğum için nasıl peki? Açıkcası doktor ayrıca hastane çok masraflı oluyor. Süleyman bey'de nasıl durum acaba?

Cnm hocanın anlaşmalı hastaneleri var doğum için hastanelere geliyor.Fakat detaylı bildi almak istersen şu siteye bak Süleyman Engin Akhan | Benim için sağlık sizsiniz...
İnanın Ben çok önemli bir ameliyat oldum ve sonra anladım ki para hiçbirşey miş en önemlisi doktor.Birde ailede sakatlık vs durum varsa sana şunu sölemeliyim hamile kalmadan önce genetik test yaptırın eşinizle beraber.Bu çok önemli bir konu Eğer geninizde kalıtsak dna kopuklukları varsa çocukta sorunlar oluyor Bu sölediklerimden sakın korkma hayatın gerçekleri diyebilirm ben sadece uyarmak istedim.çevremde böyle rahatsızlıkları gördüm oyüzden.Hocanın ofisini ara bilgi al istersen.Hocanın özel cebide facebookta yazıyor ordanda arayabilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…