Avrupa yakası kadın doğum doktoru önerir misiniz ?

RoBeArKa

Annelik kutsal şey . 🙂
Pro Üye
Anneler Kulübü
1 Ekim 2023
328
620
23
Tecrübeli kadın doğum doktoru önerilerinizi bekliyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Avcılar, Bahçeşehir, Beylikdüzü hariç heryer .

Doktor öğrenebildiniz mi acaba ? Özel hastane mi bakıyorsunuz bilmiyorum ama. Bende arıyorum. Pek kimse de yardımcı olmuyor nedense. 😳

Doktor öğrenebildiniz mi acaba ? Özel hastane mi bakıyorsunuz bilmiyorum ama. Bende arıyorum. Pek kimse de yardımcı olmuyor nedense. 😳
Medipol Bahçelievler Seymin Ayvaz. Ben çok memnun kaldım.

Medipol Bahçelievler Seymin Ayvaz. Ben çok memnun kaldım.
Yeni doğum yapmışsınız sanıeım hayırlı olsun 🥰 teşekkür ederim.
Normalde özel sağlık sigortam yok ama bu tarz muayene tahliller için sanırım bir sağlık sigortası oluyormuş siz hiç araştırmış mıydınız birde muayene ücreti ne kadardı hatırlıyor musunuz. 🙏🏻

Yeni doğum yapmışsınız sanıeım hayırlı olsun 🥰 teşekkür ederim.
Normalde özel sağlık sigortam yok ama bu tarz muayene tahliller için sanırım bir sağlık sigortası oluyormuş siz hiç araştırmış mıydınız birde muayene ücreti ne kadardı hatırlıyor musunuz. 🙏🏻
Çok teşekkür ederim. Evet 32 gün oldu.
sanırım hastanenin doğum paketi gibi bir şeyi vardı muayeneler de dahil oluyordu emin değilim ama. Ben tahlillerimi hep Çam Sakura’da yaptırdım ücretsiz olarak. 500₺ ile başlamıştık Temmuz’da zamla 650₺ olmuştu. Nst de 150₺. Doğuma da suit oda + normal doğum 13bin ödedik.

Çok teşekkür ederim. Evet 32 gün oldu.
sanırım hastanenin doğum paketi gibi bir şeyi vardı muayeneler de dahil oluyordu emin değilim ama. Ben tahlillerimi hep Çam Sakura’da yaptırdım ücretsiz olarak. 500₺ ile başlamıştık Temmuz’da zamla 650₺ olmuştu. Nst de 150₺. Doğuma da suit oda + normal doğum 13bin ödedik.
Anladım çok teşekkürler verdiğiniz bilgi için 🥰🙏🏻

Back
X