Avrupa Yakası Kadın Doğum Doktoru Tavsiyesi

uludere

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2013
8
0
6
35
İstanbul
Yaklaşık olarak 5 haftalık hamileyim.Aslında doktorum Bursa'da ancak İstanbul'da yaşadığım için burada bir doktor lazım. Lütfen bana tavsiyede bulunabilirmisiniz.

nisa hastanesinde Derya Kanza Güle gitmiştim . Çok çok çok memnun kaldım.
İki arkadaşıma daha tavsiye ettim onlarda aynı memnuniyettelerdi.

Çok teşekkür ederim. Geçen hamileliğim düşükle sonuçlandı Mürvet Hanıma gitmiştim iyi bit doktor ama hastane çok bakımsızdı

hangi ilçedesiniz ben sultangazide medicalparkta hadiye çokcan'a gidiyodum çok memnun kaldım.

fulya / medofis / Banu ÇİFTÇİ

MEDİCANA İNTERN. SELMAN BEY YADA AYSUN HANIM....YA DA KOLAN BEYLİK. ALİCİK VARRR..

Bende nisa hastanesi asiye Hanım'a gidiyorum çok yoğun ama iyi-ilgili-ve güleryüzlüler

Ben Güngören'de KOLAN hastanesine gittim bugün. Murat Bey 'e. 7 aylık evliyim ve ilk muayenemdi korkudan her ay erteliyordum 6 ay gecince dedim artık tamam gitmeliyim. Herkese de tavsiye ediyorum Murat Bey'i.bir doktor bu kadar mı iyi olabilir, güleryüzlü, mutevazi,çok iyi ilgilendi Allah bin kere razı olsun. Rabbim insallah hayırlıca bir bebek verirse yine ona gideceğim takibe. Hastane binası biraz eski ama doktor mükemmel.

Nisa hastanesi mürvet hakyemez tavsiye ediyorum tecrübeli bir doktor

Bahçelievler Aile Hastanesi-Ali Osman Koyuncuoğlu....(netten başarılarına ve yorumlara bkz bence)

Tavsiyeler için teşekkür ederim. Nisa Hastanesi en son gittiğimde çok bakımsızdı Medipol Mega içinde doktorların nöbeti yoksa doğuma gelmiyormuş diye duydum hala doktor arıyorum. Şu an Bursa ya gidip geliyorum doktor için ama 14 . haftaya giriyorum ve artık İstanbul da bir doktora devam etmeliyim. Güneşli de oturuyorum.Varmı tavsiyesi olacak olan?

Zeytinburnu surp pirgiç hastanesinde FLora çitgez güvenerek gidebileceğiniz ve kendinizi rahat hişsedeceğiniz bir doktor memnun kalacağınızdan eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…