Nişan avrupa yakası nişan mekanı :(

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

cocukalbi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2011
16
0
36
İstanbul
kızlarr uzunnn zamandır yorumlarınızıtakip ediyorum mekanlarla ilgili bütün yazıları okumuşumdur...fatih civarına yakın yerler arıyorum 150 kişilik 4-5 bin arası(içkisiz) yemekli :56: olacak şekilde nezih bir ortam... gönül davet dışında mümkünse :26:

Canımm Fatih Belediyesinin Topkapı Sosyal Tesislerine bak derim, çok hoş.. :16:

topkapı tesisleri yazın surların arasında güzel oluyo gerçekten canım ama kışın camlarla çevrili kapalı mekanı var ve bayağ ufak :(

Fatihte surlarin dibinde ismini hatirlamiyorum su an bir mekan var bahcesi falan da var orayi dusunebilirsin. Eyup'te de konak seklinde restaurantlar var yine bahce icinde falan. boyle bir organizasyona sahiplik etmek isteyenler olabilir.

evet fatihteki güzel orda arkadaşım nişan yapmıştı ama ekonomik birşey arıyosan bulunduğun semte yakın olan yerlerde kampanyada olan nişan salonları veya düğün salonları die arattığında internetten çıkar canım

Fatihte surlarin dibinde ismini hatirlamiyorum su an bir mekan var bahcesi falan da var orayi dusunebilirsin. Eyup'te de konak seklinde restaurantlar var yine bahce icinde falan. boyle bir organizasyona sahiplik etmek isteyenler olabilir.

surların dibi dediğin yer belediyeye ait bi yermi canım özel bi mekan mı?

evet fatihteki güzel orda arkadaşım nişan yapmıştı ama ekonomik birşey arıyosan bulunduğun semte yakın olan yerlerde kampanyada olan nişan salonları veya düğün salonları die arattığında internetten çıkar canım

internette bakmadığım yer kalmadı canım ya ne zor işlermiş mekan bulmak bile sorun :34:

Back
X