avrupa yakası özel hastane ve doktor önerılerınız

pamukprensesim_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2010
678
3
118
41
İstanbul
son hizmet hastanesınde kalırım ıyı dıyordum oda memorilla anlasmıs fıyatlar ucucak bellıkı konu actım ama kımsenın dıkkatını cekmedı sanırım kızlar 4 aydan az kaldı hala doktor bulamadım avrupa yakasında doktor ve uygun fıyata hastane önerılerınız lütfenn

slmlar ben doğumumu incirli ethica hastanesinde yaptım 4 ay önce. çok memnun kaldım.yine doğum yaparsam orada yaparım.doktorumda elif esra uyardı. ama biraz pahalı. eğer maddi durumun varsa tavsiye ederim.

slmlar ben doğumumu incirli ethica hastanesinde yaptım 4 ay önce. çok memnun kaldım.yine doğum yaparsam orada yaparım.doktorumda elif esra uyardı. ama biraz pahalı. eğer maddi durumun varsa tavsiye ederim.

Merhaba,

Bebeğinizi güle güle büyütün.

Doğum ne kadara mal oldu acaba ve ssk'dan faydalanabildiniz mi?

merhaba
normal doğum yaptınmı-bende oraya ve o doktora gıdıyordum ama normal doğum yapan pek duymadım da o bakımdan soruyorum..

29 mayıs hastanesi hale hanım derim ben de.ben sezeryan yaptım gerçi ama geçen hafta görümcem normal yaptı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…