avrupa yakasında bebeğinin görüntüsünü merak eden ve doktor arayanlar dikkat !

hbaksoy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2013
630
8
38
İstanbul
24 haftalık hamileyim ve dün doppler ultrason için hastaneye gittim.özel Ataköy ( ecomar ) hastanesine gidiyorum.çok tereddütle gittim doppler için nasılolurçokmu şart diye benim asıl istediğim 4 boyutlu ultrason ile bebişimi görmekti ama öyle bir doktora denk geldimki harika.adı uz.dk.RIDVAN ZEYBEK.yarım saate yakın bir süre süper ilgilendi.şahsen 4 boyutluya bile gerek kalmadı herşeyini gördüm bebişimin.parmaklarına kadar saydı kaburgalarını bütün organlarına baktı ama ayrıntılarıyla gösteriyor uzun uzun anlatıyor.doppler bittiği halde bize bebişimizin birsürü yüzünün göründüğü ultrason görüntüsü verdi.çooook memnun ayrıldım içim çok huzurlu ALLAH razı olsun doktordan.hepinize şiddetle tavsiye ederim gidin çok memnun kalacaksınız.

fiyat paylaşabilirmisin canım ??

fiyat paylaşabilirmisin canım ??

120 tl tatlım ama herşeyiyle süper bir doktor çok ayrıntılı anlatıyor ve gönül rahatlığıyla için huzur dolu çıkarsın odadan.verdiğin paranın kuruşuna kadar karşılığını alırsın .şirinevlerde sanırım bu hastane ben pek semt adı bilmem ama şirinevler olması lazım canım.

sağol canım gerçekten işimize yarayacak..ben daha 2 aylık hamileyim ama görümcem 6.ayın içinde ve normal kontrollere gittiği hastanede 350 lira istemişler,benim gittiğim hastanede 300 lira istiyor düşünüyordum kara kara nasıl olur diye..Görümcem yaptırmam o parayla alışveriş yaparım diyordu ama bi yandan da acaba yaptırsam iyi mi olur du diyordu şimdi ona haber vericem çok sevinicek eminim..Gerçekten 300-350 cok fazla ya abartıyolar nasıl olsa yaptırcaklar diye,3 sene önce oğluma hamileyken yaptırmıştım 180 liraydı o hasta bile %100 fark koymuş yani....Yanlış anlaşılma olmasın 4 D ultrason renkli olan bebeğin bütün uzuvlarına bütün herşeyini inceleyen dimi bir de 4 lü tarama çıkmış onun için sordum cnm çok sağol tekrar..

Merhaba burada yazdığınız öneri sonucu Rıdvan Zeybek e ayrıntılı ultrason için gittim. Suan Bakırköy Uzmanlar Tıp Merkezinde görev yapıyor. Çok memnun kaldık gayet ilgili ve alanında uzman biri... Hamile insanların hassasiyetlerine hitap eden çok nazik ve saygılı biri...belli ki yaptığı işi çok severek yapan biri... belki de bebegimizin hayatini kurtaracak önemli tespitlerde ve tavsiyelerde bulundu. Allah razı olsun diyerek çıktık odasından. Keşke bütün doktorlar özellikle de kadın doktorlar da Rıdvan Bey gibi kibar olsa... son olarak kesinlikle tavsiyemdir... Sorularınız olursa cevaplayabilirim ..

Evet canım aynen katılıyorum sana ,bende gittim icim baya bir rahatladi,bana yasimdan dilayi amniyosentez dediler ama korktum yaptirmadim,ridvam beye gittim,asla korkma dedi,hersey yerli yerinde ,tek tek gosterdi bize heryerini bebisimizin,

Siz ne sorunla gitmistiniz,kac ayliksiniz suan ve nasıl siniz?

Geçen cuma ordaydım,benim adimida soyleyebilirsin ozelden ,simdi yazarim sana

Evet internetten tavsiyeyle geldiğinizi söyleyin mutlaka. İndirim de yapıyor sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…