K KOSKOSH Üye Kayıtlı Üye 27 Kasım 2012 3 0 16 İstanbul 26 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi KOSKOSH #1 Merhaba, Kızım 9 aylık oldu fakat ben hala istediğim gibi ilgili, bilgi veren, sevecen bir çocuk doktoru bulamadım. Tavsiyelerinizi bekliyorum:)
Merhaba, Kızım 9 aylık oldu fakat ben hala istediğim gibi ilgili, bilgi veren, sevecen bir çocuk doktoru bulamadım. Tavsiyelerinizi bekliyorum:)
senturkozgee Üye Kayıtlı Üye 24 Ocak 2014 5 0 6 5 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi KOSKOSH #2 Merhaba, ben oğlumu Amerikan Hastanesinde Gülsemin hanıma götürüyorum. Çok da iyi gidiyor. :)
S sibellim Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2015 8 0 1 47 8 Ağustos 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi KOSKOSH #3 merhaba, ben çocuğumu özel Gaziosmanpaşa hastanesine Doç.Dr.Vefik ARICA ya götürüyorum, çok ilgili ve bilgili ama tıp öğrencilerinede derse girdiği için çok yoğun, bikaç gün önceden randevü alın derim...
merhaba, ben çocuğumu özel Gaziosmanpaşa hastanesine Doç.Dr.Vefik ARICA ya götürüyorum, çok ilgili ve bilgili ama tıp öğrencilerinede derse girdiği için çok yoğun, bikaç gün önceden randevü alın derim...
nannen1 Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Aralık 2011 1.027 560 123 18 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi KOSKOSH #4 canim konu acilali cok olmus meltem hastanesi hilda keykubat cok iyi bi dr