avrupa yakasında doktor önerileriniz (acill)

Hubannn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
3.627
2.143
53
merhaba arkadaslar;
1 yıldır cocugum olmuyor dr dırekt asılama dıyor. ne klomen ne catlatma ıgnesı. bu asamaları gecmesı aklımı cok karıstırdı.sızın guvendıgınız doktorlar varsa lutfen fıkırlerınıze ıhtıyacım var .

İyi geceler.. Kendi doktorumu tavsiye edebilirim size.. Ben de 3 sene gebe kalamadım.. 2 aylık tedavisiyle hamileyim çok şükür...;)

İyi geceler.. Kendi doktorumu tavsiye edebilirim size.. Ben de 3 sene gebe kalamadım.. 2 aylık tedavisiyle hamileyim çok şükür...:KK66:
Hayırlı olsun hangı tedavıde hamilelik oldu. Neden olmuyordu. Dr kim ise paylasırsanız cok memnun olurum

Hayırlı olsun hangı tedavıde hamilelik oldu. Neden olmuyordu. Dr kim ise paylasırsanız cok memnun olurum
Yumurta takibiyle doğal yolla hamile kaldım.. Polikistik Over vardı ben de.. Yumurtam büyümüyordu.. Önce Rabbimin sonra doktorumun sayesinde bebeğimi bekliyorum şimdi..
Çok anlayışlı açıklayıcı bir doktor..
Yalnız doktorum erkek..
Bir sıkıntı olmaz inş..

Yumurta takibiyle doğal yolla hamile kaldım.. Polikistik Over vardı ben de.. Yumurtam büyümüyordu.. Önce Rabbimin sonra doktorumun sayesinde bebeğimi bekliyorum şimdi..
Çok anlayışlı açıklayıcı bir doktor..
Yalnız doktorum erkek..
Bir sıkıntı olmaz inş..
Dr erkegı kadını olmaz.. Hayırlı olsun. Hangı dokor

Back
X