Avrupa Yakasında ilgili-güleryüzlü-iyi bir kadın-doğumcu arıyorum. Tavsiyeleriniz..

kamelya00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2011
463
0
46

Avrupa Yakasında ilgili-güleryüzlü-iyi bir kadın-doğumcu arıyorum. Tavsiyeleriniz..

Ben sana kendi gittiğim Vital Hospital'i önerebilirim canım.Bahçelievler Haznedar'da..
Bende oraya gidiyorum Didem hn. dediğin gibi hem ilgili hem güleryüzlü..memnunum ben..

Canim sana kolon hastanesi murat ozturku oneririm gordugum tanidigim en iyi sempatik ilgili guler yuzlu dr die bilirimmm
Haznedar kolon hastanesi Murat özturk ...
Tek gecerim ....

bayan olmasını istiyorum doktorun. kafam çok karıştı, tavsiye üzerine bir isim alıp araştırıyrm sonra olumsuz seyler duyunca vazgeçiyrm....

arkadasim yenibosna yada sirinevler diye geciyo heralde safa hastanesinde semra capari kesinlikle tavsiye ediyorum cok ilgili güleryüzlü, mütevazi bi insan tabi buda bilindigi icin cok hastasi var ama gitmeye deger kesinlikle memnun kalirsin derim ben

Ben sana kendi gittiğim Vital Hospital'i önerebilirim canım.Bahçelievler Haznedar'da..
Bende oraya gidiyorum Didem hn. dediğin gibi hem ilgili hem güleryüzlü..memnunum ben..

hastane ve doktorla ilgili biraz bilgi verir misin? doktorun çalışma saatleri nasıl? haftasonu falan çalışıyor mu?

valla ben anadolu yakasında oturuorum pco hastasıyım okmeydanı özel polınıklıgı var zuhal hanım super bı kadın hayatımda ılk defa bole guleryuzlu bole cana yaakın bı doktoor gordum ytavsıye ederım

hastane ve doktorla ilgili biraz bilgi verir misin? doktorun çalışma saatleri nasıl? haftasonu falan çalışıyor mu?

her gün 9-6 orada c.tesi 2 ye kadar orada.çok ilgili ve deneyimli bir kadın.Didem Güneş Aktaş ismi.
uzman dr dur kendisi.

hastane 5-6 ay oluyor açılalı ama dr eski uzman dr genç bir bayan güleryüzlü hoş sohbet ve ilgili,cevapsız hiç bir soru bırakmıyor.
ayrıca hastane de tertemiz,aletler sıfır ben çok memnun olarak gidiyorum 5 aydır..kısmetse doğumu da orda planlıyorum..

ben de vital de yapıcam dogumumu didem hnma gidiyorum ama sezeryan yanlısı mı normal dogum yanlısı mı bana biraz anlatır mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…