Avrupa yakasında kadın doğum doktoru arıyorum🌸🙏

Dorotii

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2020
3
1
1
41
Merhaba arkadaşlar ben hamileyim bu ay cinsiyeti belli olacak ama başladığım doktora devam etmek istemiyorum.ve avrupa yakasında iyi bir doktor arıyorum. İşinde iyi ve ilgili bir doktor olması benim için çok önemli. Aradığım her an rahat ulaşmak ve güvenmek istiyorum. Pozitif ve anlayışlı merhametli bir doktor.. önerisi olanlar yazarsa çookk sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim🌸☺️

Gaziosmanpaşa avrasya hastanesi Doktor Atilla Okur çevremdeki ben dahil hepimizin memnun kaldığı bir doktor . Tavsiye ederim

Merhaba arkadaşlar ben hamileyim bu ay cinsiyeti belli olacak ama başladığım doktora devam etmek istemiyorum.ve avrupa yakasında iyi bir doktor arıyorum. İşinde iyi ve ilgili bir doktor olması benim için çok önemli. Aradığım her an rahat ulaşmak ve güvenmek istiyorum. Pozitif ve anlayışlı merhametli bir doktor.. önerisi olanlar yazarsa çookk sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim🌸
Ben bahçelievler medicalpark Dr. Suat Süphan Erşahin'e gidiyorum. Zor bir hamilelik geçirdim ama bana destek oldu ne sorsanız cevaplıyor. Üstelik babacan biri. Kontrole gittiğimizde de çok ilgili 25 dk falan sürüyor kontrol. Seni kovar gibi göndermiyor asla. İçeri girince nasılsın der bir sıkıntı var mı der. Bebeğimin ismini bile sordu. Ultrasonda da gösteriyor mesela bu ayağı bak bu poposu vs. Gibi. Sen sormasan da bilgi veriyor bebeğin suyu gelişimi iyi diye. Ben memnunum doktorumdan.

Ben bahçelievler medicalpark Dr. Suat Süphan Erşahin'e gidiyorum. Zor bir hamilelik geçirdim ama bana destek oldu ne sorsanız cevaplıyor. Üstelik babacan biri. Kontrole gittiğimizde de çok ilgili 25 dk falan sürüyor kontrol. Seni kovar gibi göndermiyor asla. İçeri girince nasılsın der bir sıkıntı var mı der. Bebeğimin ismini bile sordu. Ultrasonda da gösteriyor mesela bu ayağı bak bu poposu vs. Gibi. Sen sormasan da bilgi veriyor bebeğin suyu gelişimi iyi diye. Ben memnunum doktorumdan.
Canım muayene ücreti ne kadar ?

[/QUOTE

Avrasya Hastanesi Zeytinburnu Gamze Baykan 125 TL muayene ücreti
bende gamze hanıma gidiyorum inanılmaz tatlı bir kadın ve psikolojik olarak inanılmaz rahatlatıyor ayrıca çok bilgili

bende gamze hanıma gidiyorum inanılmaz tatlı bir kadın ve psikolojik olarak inanılmaz rahatlatıyor ayrıca çok bilgili
Süper, benim 10 yaşında oğlum var onuda Gamze Hanım'da doğum yaptım. Arada düşük kürtajlarım oldu hepsini başarılı bir şekilde atlattık. Çok güveniyorum ben ona. Bu hafta bebeğimin cinsiyetini de öğrendik. Bir oğlum daha olacakmış Allah'ın izniyle...

Süper, benim 10 yaşında oğlum var onuda Gamze Hanım'da doğum yaptım. Arada düşük kürtajlarım oldu hepsini başarılı bir şekilde atlattık. Çok güveniyorum ben ona. Bu hafta bebeğimin cinsiyetini de öğrendik. Bir oğlum daha olacakmış Allah'ın izniyle...
bende bu hafta öğrendim benim de minik oğluşum olacakmış :KK51: :KK200:

Back
X