avrupa yakasındakı arkadaşlar yaz gelıyor buluşmaya ne dersiniz k.k olarak:))))

serenselen

SEREN VE SELENIM İÇİN YAŞ
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2009
284
0
641
Diğer
i.s.t avrupa yakasındakı arkadaşlar yıllardır k.k uyesıyım hep bır araya gelıp bulusmak tanısmak istemısımdır sızlerle yazda gelıyor

çocuklarada degişiklik olur :)

bulusup tanışmaya ne dersiniz haydı bayanlarrrrrr cvplarınızı beklıyorum bulusmaya bakalım kaç kişi onaylıcak :) yaşasın sonunda

k.k ailelerıyle tanısıcaz işllllllllllll şimdiden heyecan sardı beni yaa:)

Son düzenleme:
yokmu avrupa yakasından bulusmak ısteyenlerr(((((((((((((( bende bır arkadasın actıgı konuyu okudum sayfa dolmus tasmıs bende ondan esınlenerek boyle bir başlık

açtım (((

yokmu avrupa yakasından bulusmak ısteyenlerr(((((((((((((( bende bır arkadasın actıgı konuyu okudum sayfa dolmus tasmıs bende ondan esınlenerek avrupa yakasındaki

arkadaşlar bulusalım dedım ama kımse yokk boyle bir başlık açtım ama kimse yokmuş:

canım ben senden tam adres istemiştim mesaj yolladım sana ama cevap vermedin.

serap nerdesin benim küçük de olsa sana sözüm var faceden ekledim kabul et beni

burdayım uzun zamandır gıremıyrum iş görüşmelerı ve gunluk işe gıdıyorum yorgunluk felan derken fazla zamanım olmadı gırmeye :) elıme gectı gıttıler bıle arkadaaslar gonderklerınız allah hepınızden razı olsun cokk saolunnnn

Arkadaşlar, 3 yaşında bir kızım var ve onunla ilgili tüm deneyimlerimi blogumda yazıyorum. Okursanız sevinirim. xxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…