Avrupa yaks. Bahçelievler tarafında uz.kdn doğum doktoru tavsiyeleriniz?(bayan olsun)

neshe87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2009
76
2
86
38
İstanbul
Selan kızlar,hamile olanlar ve doğum yapan arkadaşlardan ricam Avrupa yakasında Bahçelievlere yakın biryerlerde bayan (eşim erkek istemiyor) uzman doğum doktoru tavsiyeniz varmı acaba.daha yeni öğrendim hamile olduğumu ve istanbula gelin geleli 2.5 ay oldu bana yardımcı olun lütfenn kime gitmeliyim...:15:

merhaba,
hayırlı olsunn bebegınızz :))
arkadaşım yaşam hastanesind emehtap hanıma gdııyordu orda dogum yaptı cok cok memnundu. benım eskıden evım bahcelıevlerdeydı bende bır süre mehtap hanıma gıttım rahatsızlıkalrım için cok tatlı bir bayan. hatta bende suanda hamıleyım beylıkdüzünde doktor bulamadım mehtap hanıma gelıp gıtmeyı düşünüyorum.
ssk ıle muanne olabılrısınız sanırım muanne 25 arkadasım 1,5 ay once sezaryana 800 verdı.
istersenız bır gıdıp gorusun mehtap hanıma.. :) mercımegınıze selamlar.

merhaba,
arkadaşım yaşam hastanesind emehtap hanıma gdııyordu orda dogum yaptı cok cok memnundu. benım eskıden evım bahcelıevlerdeydı bende bır süre mehtap hanıma gıttım rahatsızlıkalrım için cok tatlı bir bayan. hatta bende suanda hamıleyım beylıkdüzünde doktor bulamadım mehtap hanıma gelıp gıtmeyı düşünüyorum.
ssk ıle muanne olabılrısınız sanırım muanne 25 arkadasım 1,5 ay once sezaryana 800 verdı.

ben de yaşam hastanesine gidiyorum ama erkan beye gidiyorum ve çok memnunum ben bayan doktor istemedim
doktorum normal 500 sezeryan 1000 lira demişti bana

arkadaşım hayırlı olsun bebeğin.umarım sağlıcakla kucağına al.ben echomar ataköy hastanesinde zehra çetinkaleye uzun zaman gittim.doğum yapmadım,gebe kalmak için gittim ama çok alakalı bir kadın.fakat kapısı çok kuruklu,hep dolu.ama bebeğin için bekle derim ben.iyi dr bulmak çok zor

Canım ben bahçelievler vital hospital'e gidiyorum muayene 12 tl,normal 750 tl sezaryen 1250 tl
dr um da uzman didem hn.kısmetse haftaya orda doğum yapacağım,tavsiye ederim çok iyi bir dr dur..

merhaba ben de niltt arkadaşım gibi vital hospıtal didem hanımı söyleyecektim.eğer durumum iyi muayenehaneye gidebilirim dersenizde çalışlar caddesinde berra hanım var.ama didem hanımdan memnunum normal kontrollerim için gidiyorum.çok memnunum .niltt arkadaşım sayesinde gittim ben de teşekkür etmek isterim ona da tekrar

Canım ben bahçelievler vital hospital'e gidiyorum muayene 12 tl,normal 750 tl sezaryen 1250 tl
dr um da uzman didem hn.kısmetse haftaya orda doğum yapacağım,tavsiye ederim çok iyi bir dr dur..

Canım tavsiyen için teşekkür ederim benim eşim polis ve istanbulda kiradayız.yani gider çok var fakat gelir tek kişi.uygun yer arıyorum doğum için muayene ücreti iyiymişte doğum çok pahalı geldi bana ama tabi iyi ve tam teşekküllü biryerde doğum yapmak çok önemli. napcam bilmiyorum,şimdilik hala Özel Anadolu Tıp Merkezine gitmekteyim fakat bana yeterli bir hastane gibi gelmiyor öyle ki ultrason cihazlarında ses bile duyulmuyor kalp atışı dinleyim desem:(

ben de yaşam hastanesine gidiyorum ama erkan beye gidiyorum ve çok memnunum ben bayan doktor istemedim
doktorum normal 500 sezeryan 1000 lira demişti bana

Kızlar Meltem hastanesi iyi değil mi yani off yer yön bilmemek ne zor:(
Yaşam hastanesi nerde peki yani Bahçelievler belediyesinin ordan nasıl gidilir buraya ve muayene ücreti ve mesela 4lü test yaptıran varsa ücreti ne kadar:(

bakirkoy minibusleri gidiyordu galiba oraya yakin zaten binmeden sor yine de minibuse

Arkadaşım bende sana İlgi hastanesini tavsiye ediyorum Türkan hanıma gidiyorum orda çok tatlı biri kendisi ilgili alakalı güler yüzlü ve genç olmasına karşın tecrübeli.muayene fiyatı sgk lıya 20 tl doğum ücretini henüz sormadım öğrendiğim zaman onuda yazarım sana.Birde Safa hastanesinde Gülseren hanım diye biri var yeğenimin doğum doktoru onuda çok methediyolar fakat kalabalık oluyomuş ben bide ancak c.tesileri işyerinden izin alıp gidebildiğim için ona hiç gitmedim ama gidenler çok memnunmuş bi yardımım olursa ne mutlu şimdiden hayırlı gebelikler dilerim arkadaşım :)

Selan kızlar,hamile olanlar ve doğum yapan arkadaşlardan ricam Avrupa yakasında Bahçelievlere yakın biryerlerde bayan (eşim erkek istemiyor) uzman doğum doktoru tavsiyeniz varmı acaba.daha yeni öğrendim hamile olduğumu ve istanbula gelin geleli 2.5 ay oldu bana yardımcı olun lütfenn kime gitmeliyim...:15:

nisa hastanesi de iyi fatma ersan hanım var ben gitmiştim tavsiye ederim orada 5-6 tane bayan doktor var

Kızlar bazılarınızın tavsiyesiyle MEhtap hanıma gittim YAşam hastanesinde fakat kadın Hizmet hastanesine geçti muayene 100tl malesef,yaşam hastanesinden başka kimi önerirsiniz acaba ben her muayeneye 100tl veremem yani soygun gibi ücret:(:19:

merhaba,

Canım yaa Mehtap hanım o hastaneden ayrıldı ama ben şeyi merak ediyorum,arkadaşınız nasıl doğum yaptı?
Ben Epidural normal düşünüyorum ama hastanenin anestezi uzmanları hakkında bilgisi var mı acaba çok merak ediyorum:(

Back
X