merhaba,
hayırlı olsunn bebegınızz :))
arkadaşım yaşam hastanesind emehtap hanıma gdııyordu orda dogum yaptı cok cok memnundu. benım eskıden evım bahcelıevlerdeydı bende bır süre mehtap hanıma gıttım rahatsızlıkalrım için cok tatlı bir bayan. hatta bende suanda hamıleyım beylıkdüzünde doktor bulamadım mehtap hanıma gelıp gıtmeyı düşünüyorum.
ssk ıle muanne olabılrısınız sanırım muanne 25 arkadasım 1,5 ay once sezaryana 800 verdı.
istersenız bır gıdıp gorusun mehtap hanıma.. :) mercımegınıze selamlar.
Canım ben bahçelievler vital hospital'e gidiyorum muayene 12 tl,normal 750 tl sezaryen 1250 tl
dr um da uzman didem hn.kısmetse haftaya orda doğum yapacağım,tavsiye ederim çok iyi bir dr dur..
ben de yaşam hastanesine gidiyorum ama erkan beye gidiyorum ve çok memnunum ben bayan doktor istemedim
doktorum normal 500 sezeryan 1000 lira demişti bana
Selan kızlar,hamile olanlar ve doğum yapan arkadaşlardan ricam Avrupa yakasında Bahçelievlere yakın biryerlerde bayan (eşim erkek istemiyor) uzman doğum doktoru tavsiyeniz varmı acaba.daha yeni öğrendim hamile olduğumu ve istanbula gelin geleli 2.5 ay oldu bana yardımcı olun lütfenn kime gitmeliyim...
merhaba,
hayırlı olsunn bebegınızz :))
arkadaşım yaşam hastanesind emehtap hanıma gdııyordu orda dogum yaptı cok cok memnundu. benım eskıden evım bahcelıevlerdeydı bende bır süre mehtap hanıma gıttım rahatsızlıkalrım için cok tatlı bir bayan. hatta bende suanda hamıleyım beylıkdüzünde doktor bulamadım mehtap hanıma gelıp gıtmeyı düşünüyorum.
ssk ıle muanne olabılrısınız sanırım muanne 25 arkadasım 1,5 ay once sezaryana 800 verdı.
istersenız bır gıdıp gorusun mehtap hanıma.. :) mercımegınıze selamlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?