Avrupadan Türkiyede estetik olanlar bakarmısınız?

Safa Merve

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2018
44
13
38
34
Arkadaşlar hepinize Merhaba ben bugun üye oldum. Ne zamandır araştırıyorum artık kararsız kaldım. Almanyada yasiyorum. Avrupadan Türkiyeye gidip burun estetigi ameliyatı olanlar lütfen nerde hangi doktorda fiyat ve konaklama dahilmi? Ben suanda calismiyorum 2019 da calismaya baslayabilirim. Oyuzden butcem suanda dar. Yardımcı olun simdiden hepinize cok tesekkürler

Op. Dr Yusuf CAN Hoca. İstanbul da, Avrupa'ya da ameliyatlara gittiği oluyor.

Arkadaşlar tekrar bir konu açmam dogru olmazdı. O yüzden bu açtığım konuya yazmak istedim. Doktor Onur Gökdemir beyi bana arkadaşım önerdi. Kendi ablası meme kücültme ameliyatı olmus. Doktorun hastalarının öncesi ve sonrası fotolarına göz attım ve gayet başarılı buldum. Ama yinede bilmek isterim acaba Dr. Onur Gökdemire ameliyat olan varmı aranızda burun ve meme. Ben daha randevu almadım çünkü aceleci davranmak istemiyorum. Bana yardımcı olursanız sevinirim.

Bende yurtdisindayim ve cok dr arastirdim ve insallah ekimde izmir de Fatih Uygura ameliyat olucam fiyatini tam bilmiyorum ama burada öncesen okudugum kadariyla 5500-6000 arasiymis ama hastalarinin %95 i cok memnun kalmislar

Bende yurtdisindayim ve cok dr arastirdim ve insallah ekimde izmir de Fatih Uygura ameliyat olucam fiyatini tam bilmiyorum ama burada öncesen okudugum kadariyla 5500-6000 arasiymis ama hastalarinin %95 i cok memnun kalmislar
Ben doktorumu buldum canım uzun arastirmalarim sonunda. Kombine estetik olucam ve tek estetik fiyatina. Ben bile sasirdim cunku cogu doktor bana hep yuksek fiyat soyledi. euro olarakmı yazdın yukardaki rakamları?

Ben doktorumu buldum canım uzun arastirmalarim sonunda. Kombine estetik olucam ve tek estetik fiyatina. Ben bile sasirdim cunku cogu doktor bana hep yuksek fiyat soyledi. euro olarakmı yazdın yukardaki rakamları?
Kombine estetik nasil oluyor ve sizin burundaki probleminiz neydi hangi doktora kac paraya oldunuz ben türk lirasi olarak yazmistim

Memnun kalmayan bence az bir kesim. Cünkü övünmek gibi olmasın bizim doktorlarımız işini gercekten hakkıyla yapiyor. O kadar cok estetik cerrahin sayfasina girip arastirdim ve hepside gayet başarılı. Tabiki bazı ameliyatlarda ufak aksilikler olabilir ama doktoru kötülemek dogru olmaz. Sonucta hatasız kul olmaz.

Kombine estetik nasil oluyor ve sizin burundaki probleminiz neydi hangi doktora kac paraya oldunuz ben türk lirasi olarak yazmistim
Kombine estetik 2 ameliyat birden. Burnum yapildiktan sonra gögüslerimi büyütcek doktor. Ikisi ayni gün olacak diye bisey yok onu doktorla konusup ayarliosun. 3500 euro. Tabi önce burnum ve gögüslerimin fotosunu attim doktora fiyat ona göre degisiyor. Birde daha önce 1 kez burun ameliyati olduysan o zaman fiyat biraz daha yüksek. Burnuma darbe almistim kücükken ve sola kaydi burnum :KK43:

burada benim bir arkadaşım özel yaman cerrahi tıp merkezine yaptırdı. doktorlardan ve sonuçlardan çok memnun. instagram sayfasına bakın isterseniz ....

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X