- Konu Sahibi kahveninrengi
Allah başka dert vermesin tabi bunlar dert sayılmaz ama . Kızlar size önemli değilmiş gibi gelebilir ama bu alanyadaki isveç'li norveç'li danimarkalı'lı yada hangi memleketse kızları neden bu kadar güzel ha ? Anlamadım ki hepside çok uzunlar sarı saçlarını savuruyolar sürekli dik yürüyolar kendilerinde acayip bi özgüven var mesela benim yaşıtım kızlar acayip kendine güvenli herşeyi giyoyorlar rahatça yürüyorlar sonra saçları başlaları acayip güzel . Bende onlar gibi olmak istiyorum . Boyu kısa olanların da fiziği o kadar güzel ki küçücük sevimli bi popo hafif bronz bacaklar kalkık minicik bi burun kaşları yüzlerini enfes gösteriyo . Siyah saçlı bayanlarda çok güzel . Onlardan neyim eksik benim yaşıtım kızlar kola almaya bikiniyle gidiyo garsonlarla fingirdiyo ben sadece bi merhaba bi personele desem annem kıyameti kopartıyo . Neden ha neden ??? Onlar böyle rahat özgüvenli herşeyi yaparak bilerek hayatı yaşıyarak yetişiyolar ama bizim ailelerimiz onların tam tersi . Allah'a şükürler olsun afrikada bi yerde de doğabilirdim . Ama neden avrupa iskandinavya bu kadar açık görüşlüyken bizim ailelerimz değiil anlamıyorum