- Konu Sahibi kahveninrengi
özet; of kızlar ne kadar cahil bir ailem var yhaa x( bikini giyip garsonlarla fingirdeşememe izin vermiyolar ufffff x((
Birincisi garsonlarla fingirdeşmeye izin vermeyen bi aile cahildir çıkarımını yapmak bence gerçekten iğrenç . Benim anlattıklarımdan bunları çıkarmışsınız yani ben bir bayana açıkçası pek yakıştıramadım . Ayrıca fingirdeşmekden kast ettiğim yani Türkiyede normal şartlarda yapılsa hiç hoş olmayan sıfatlarla karşılanır biliyorsunuz bu iğrenç sıfatları , ama yabancı erkekler yada oteldeki çalışanlar konuşmak muhabbet etmek gibi şeyler normal oluyor . Mesela ben bi türk erkeğinin yanına gidipte konuşsam kesin sonu evlilik der yakamı bırakmaz ama İsveçli birine merhaba de nerden geliniz arkadaşlarınızla oo çook güzel stockholm evet biliyorum gerçekten güzel bi şehir felan de sonra bay bay der biter olay sadece bu yani . Yani şunuda demek istiyorum . İsveçli sadece karşısındakini insan olarak görürken İran cumhur başkanı bi kadına sarıldı diye mahkemede yargılanıyor bunu anlamıyorum . Aslında kast ettiğim senin anladığın konudan çok farklı ama nedensesadece fingirdeşmek cinsellikte takılıp kalmışsın . Zaten felsefe öğrendiğim kadarıyla cinsellik bi ihtiyaçtır . Türkiyede cinsellik çok bastırıldığı için insanlar azıtmış gibi kadınlara terbiyesizlik yapıyor . Yolda düzgünce yürüyen bi kadının bile popsuna bakıyorlar , göğsünü ellemeye çalışıyolar . Bunlar iğrenç şeyler .