avrupalı aileler neden bu kadar modernken benim ailem değil

özet; of kızlar ne kadar cahil bir ailem var yhaa x( bikini giyip garsonlarla fingirdeşememe izin vermiyolar ufffff x((

Birincisi garsonlarla fingirdeşmeye izin vermeyen bi aile cahildir çıkarımını yapmak bence gerçekten iğrenç . Benim anlattıklarımdan bunları çıkarmışsınız yani ben bir bayana açıkçası pek yakıştıramadım . Ayrıca fingirdeşmekden kast ettiğim yani Türkiyede normal şartlarda yapılsa hiç hoş olmayan sıfatlarla karşılanır biliyorsunuz bu iğrenç sıfatları , ama yabancı erkekler yada oteldeki çalışanlar konuşmak muhabbet etmek gibi şeyler normal oluyor . Mesela ben bi türk erkeğinin yanına gidipte konuşsam kesin sonu evlilik der yakamı bırakmaz ama İsveçli birine merhaba de nerden geliniz arkadaşlarınızla oo çook güzel stockholm evet biliyorum gerçekten güzel bi şehir felan de sonra bay bay der biter olay sadece bu yani . Yani şunuda demek istiyorum . İsveçli sadece karşısındakini insan olarak görürken İran cumhur başkanı bi kadına sarıldı diye mahkemede yargılanıyor bunu anlamıyorum . Aslında kast ettiğim senin anladığın konudan çok farklı ama nedensesadece fingirdeşmek cinsellikte takılıp kalmışsın . Zaten felsefe öğrendiğim kadarıyla cinsellik bi ihtiyaçtır . Türkiyede cinsellik çok bastırıldığı için insanlar azıtmış gibi kadınlara terbiyesizlik yapıyor . Yolda düzgünce yürüyen bi kadının bile popsuna bakıyorlar , göğsünü ellemeye çalışıyolar . Bunlar iğrenç şeyler .

tek bir cevabı var bunun "KALITIM ve GENETİK"
ailelerin suçu yok ki ırka dair özellikler bunlar.

ne kadar da özgüvenliler hepsi de diyemeyiz. biz bu kadınları tv veya internet aracılığıyla görebiliyoruz ancak.
özel hayatları, sıkıntıları, üzüntüleri elbette var ve bu her insanı yıkar çünkü ruhun maddesi aynı.
geçenlerde bir dünya güzeliydi sanırım intihar etti bebek gibi kadın oysa ki.

demem o ki hiçbir şey göründüğü gibi değil.

isveçin kızları da erkekleri de meşhurdur canım
onlar ırk olarak öyleler yapacak birşey yok
güzel olduklarını ve ilgi çektiklerini de bildikleri için özgünleri de yüksek oluyo haliyle
ama onların kültürüyle bizimkisi bir değil
ben olmasını da istemezdim zaten çok rahat oluyolar onlar
ben süre yurt dışında yaşamıştım o yüzden hiç özenmiyorum onların hayatlarına
zaten orda hepsi birbirine benziyo o yüzden pek bi ayrıcalıkları olmuyo

sen sadece küçük bir şakalaşmak fingirdeşmek olarak görüyorsun ama karşı taraf işin sonunu cinsellik düşünüyor. Bu her yerde böyle.

Neden saçlarını salıp o 'sevimli popo'sunu göstermek ister ki insan? Sen evin içinde öyle dolanmazsın değil mi ama kendini dışarıya gösterme ihtiyacı hissediyorsun beğenilmek istiyorsun bu modernlik değil nefsinin istekleri.

benim yıllarım avrupa da ve amerikada geçti, gerçekten avrupa insanı biblo gibiler sanki özenilip yaratılmış, burunlar hokka gibi ,saçlar ipek gibi boy desen cabası, alım , kibarlık hepsi onlara verilmiş,

açık söylemek gerekirse mesela irlandadan sıradan bir kız getir, türkiyenin en güzel kızı olur o derece, bizim şansımızda böyle olmuş yapacak bie şey yok, evet bende avrupalıların güzelliğine hayranım ama yapacak hiç bir şey yok, doğuştan güzellikleri var, biz bunlar gibi olabilmemiz için estetik vb şeylerde çare olamaz,

türk kızlarının büyük bölümü evet kezban ama elimizde olan bir şey değil ,türk kızlarının içinde bulgar, boşnak kökenli olanlar zaten hemen belli oluyor, özellik iskandiv kızları inanılmaz derece alımlı ve güzel bunu görmek için alanya taraflarına gitmeniz yeterli,

konuşulacak fazla bir şey şansımız batsın

Özgüven nedir ? önce bunu anlamalısın bence sonra, aileleri eleştirmelisin.

Burda özgüven şudur budur diye açıklicak değilim ama , saçını savurup , üç beş kişiyle konuşmak değildir.

Güzellik konusunda dünya üzerinde ki hiçbir ırk isveçlileri geçemez, onlar güzellikleriyle meşhurlar zaten. Ama son yıllarda isveçte sarışın olmayan kadınların daha çok beğenildiğini duydum yani esmer veya kumralsan onların ilgisini çekebilirsin :)) ayrıca güzel olmakta biraz kadının kendisinde bitiyo, bakımlı kadın güzeldir...
Modernlik konusuna gelince oranı buranı açmakla modern olmuyosun öyle bi düşüncen varsa onu unut bi kere.
Türkiye de hala kadınlara 'obje' gözüyle bakıldığı için senin ailen senin açık giyinmeni veya erkeklerle muhabbet etmeni istemiyor, her yeri Türkiye gibi geri kalmış sanıyorlar. Halbuki avrupa da öyle şeyler çok nadir olur çünkü kadınlara obje olarak bakılmaz. Ama şuda var bu durum biraz da aile yapısıyla ilgili. Anladığım kadarıyla ailen biraz tutucu. Mesela benimde short giymem yada annemin yanında bir erkekle muhabbet etmem onlar için sorun olmaz yani bu durumun avrupalı olup olmamakla değil, aile yapısıyla alakası var.

İlginç bir bakış açınız var gerçekten. Her şey fiziksel özellikten ibaret değildir.

Son düzenleme:
Back
X