avşa adası

bu aksam avsaya gidiyoruz 21 gibi orda oalcagız ama halen ne pansiyon ne motel ayarladık
ne yapıcaz bilemiyorum

bu aksam avsaya gidiyoruz 21 gibi orda oalcagız ama halen ne pansiyon ne motel ayarladık
ne yapıcaz bilemiyorum

yerini ayarlamadan gitme cnm yaa çok durumda kalıyorsun sonra.
güzel bir otel dersen merkezde ayata otel var ama biraz tuzlu yok ben pansiyon isterim dersen oktay pansiyon var çok temiz ve plaja sıfır ben geçen hafta geldim ve oktay pansiyonda kaldım çok memnun ayrıldık yalnız gittiğinde yer bulabilrmisin bilmem genelde full oluyor.....

yüksel motel var bir de balıkçı parkının arkasında kalıyor, odaları çok yeni ve temizdi.

iskelede inince sağdan giderken barlar vb bitince bir park çıkıyor karşınıza orası.

Son düzenleme:
yurekli motel de yer ayırttrım temiz ve guzel bi yer dediler bakıcaz artık insallah memnun kalırız denize 15 metre diyorlar

Avşada artık sezon kapandı. Bundan sonra ancak kafa dinlemeye birde temiz hava almaya gidilir. Ben döneli 20 gün olmadı, hava o zamandan soğumaya başlamıştı, genede gidecek olanlar için bir kaç sonbahar tavsiyesinde bulunayım. Mutlaka çorap ve hırkayla gidin, pansiyonda kalacak iseniz pazarlık yapın eylülde günlüğü 10 liraya temiz odalar bulabilirsiniz. İskelenin sol tarafını tercih edin, kalabalığa ve gürültüye uzaktır. Çınar otele doğru güzel pansiyonlar bulabilirsiniz (Tüzün, Isparta, Uzunlar) Mümkünse yanınıza teflon tava alın, pratik ızgara yaparsınız. Alışverişlerinizi Bim'den ve Dia'dan yapın, ucuz olur. Bol bol yürüyün.

Fazla beklentiye girmeyin ada ancak Temmuz başı ve ağustos 20 arasında sezon yapıyor, tavsiyem kafa dinleyip, oksijen depolayıp gelin. Soğuk deniz sevenler denize bile girilebilir. yerimseniben

yurekli motel de yer ayırttrım temiz ve guzel bi yer dediler bakıcaz artık insallah memnun kalırız denize 15 metre diyorlar

selamlar

konunun çok çok çok eski olduğunun farkındayım ama bende bu yıl yürekli motele gitmeyi düşünüyorum beğenmişmiydiniz denize konumu nasıldı ? merkeze falan ?

selamlar

konunun çok çok çok eski olduğunun farkındayım ama bende bu yıl yürekli motele gitmeyi düşünüyorum beğenmişmiydiniz denize konumu nasıldı ? merkeze falan ?

canım ben 2009 yılında rezervasyon yaptırdık ama kalmadık , sokak arasında bir mekandı. balkonu karşı binann balkonu ile dipdibeydi. Biz gittik cennet pansiyon diye merkezden uzakta bir yerde kaldık ve cok begendik. Denize sıfır , konfor yok ama sessiz sakin blkond manzarsı guzeldi.

Arkadaşlar konuyu yenilemek istersek burya yazabiliomuyuz? Avsada fiyatlar çok yüksek. ! Denize uzak uygun yerler vardı zamanında bilen varmı?

Back
X