- 21 Ağustos 2013
- 778
- 135
- 123
- 47
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şile,ağva da var...
netten bakın bulursunuz![]()
kızlar merhaba
biliyorsunuz maddi sorunlardan dolayı çok bunaldım. biraz tatile ihtiyacım var ve İstanbul a en yakın Avşa adası diye düşünüyorum. daha önce giden mutlaka vardır. böyle hafta sonu için nerde kalınır ne yenir içilir ne kadar malolur fikri olan varmı??????
Avşa uygun ve rahat bir yer altın kum tarafı özellikle altınkum tatil konakları harika yemekleri temizliği biz çok memnun kalmıştık 2-3 gün yağmur bastırmıştı 1 gün şansımıza Ağustos ayında hemdeama çok eğlenceliydi akşam yürüyerek merkeze geçmek paha biçilemez merkezde kalmayın derim Altınkum tarafı harika dediğim konaklar olmasa bile başka bir yer seçin ama o Altınkum tarafını sakinliği görün kimsecikler yok pek rahat rahat denize giriliyor merkezdeki kalabalığa gidip geliyorsunuz minibüsler götürüyor
![]()
teşekkür ederim oraya bir bakacağım
2 sene önce gitmiştik çok değiştiğini sanmıyorum sahipleri de oldukça ilgili merkeze göre biraz daha pahalı ama değer aile oteli gittiğinizde farkedeceksiniz merkez uygun ama çok kalabalık ve herkes birbirine karışmış rahatça giremezsiniz denize falan diye düşünüyorum pansiyonlar daha uygundur tabi fiyat olarak ama yemek falan dahil olmuyor ama dediğim yerde sabah kahvaltısı akşam yemeği özel bir aşçısı var harika yemekleri dahil havuzu da var denize gitmek istemezsenizSize anlatırken ben arzuladım gidesim geldi bir daha
![]()
kızlar merhaba
biliyorsunuz maddi sorunlardan dolayı çok bunaldım. biraz tatile ihtiyacım var ve İstanbul a en yakın Avşa adası diye düşünüyorum. daha önce giden mutlaka vardır. böyle hafta sonu için nerde kalınır ne yenir içilir ne kadar malolur fikri olan varmı??????
konuştum şimdi iki gece 320 TL dedi. cimri kocamla bir konuşayım okey derse gitmek istiyorum.
dediğiniz yer nere acaba?bizde sakin bi yer arıyoruz da:)2 sene önce gitmiştik çok değiştiğini sanmıyorum sahipleri de oldukça ilgili merkeze göre biraz daha pahalı ama değer aile oteli gittiğinizde farkedeceksiniz merkez uygun ama çok kalabalık ve herkes birbirine karışmış rahatça giremezsiniz denize falan diye düşünüyorum pansiyonlar daha uygundur tabi fiyat olarak ama yemek falan dahil olmuyor ama dediğim yerde sabah kahvaltısı akşam yemeği özel bir aşçısı var harika yemekleri dahil havuzu da var denize gitmek istemezsenizSize anlatırken ben arzuladım gidesim geldi bir daha
![]()