Avşa tatil

Sista11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2015
20
4
1
Avşaya üç günlük tatile gitmeyi planlıyorum bir motele rezervasyon yaptırdım ama emin değilim fikri olan var mı

avşa bana çok gürültülü ve kalabalık gelir. denizi de öyle fevkalade değildir. en büyük avantaj istanbula yakın olması.

Ben gittim ve hiiiic memnun kalmamistim. Denizi kötü, gürültüsü cok ama cok fazla, garip tipler de çok aşırı fazla. Neresinden tutsan elinde kalıyor.

Avşaya üç günlük tatile gitmeyi planlıyorum bir motele rezervasyon yaptırdım ama emin değilim fikri olan var mı
Marmara adasını daha çok severdim hem denizi daha güzeldi hemde sakindi

Gün

Güneş motel diye bi yere yaptırdık ama
Ben avsayi cok severim yazligumiz vardi her yaz ordaydik yalniz son iki yildir gidemiyorum ne durumda bilmiorim. Gunes motel de arkadasim kalmıştı memnundu ben atacan motelde kalmıştım cok guzeldir birde iraya bakabilirsiniz isterseniz..

Şuan Yalova rizom tatil köyündeyim tek kelimeyle muhteşem
İstanbula yakın arıyorsan düşün derim
Yalnız denizi yosunlu biraz o yuzden cogu kişi tercih etmiyor bayanlar havuzu var ayrı çok çok büyük keyifli
Evler bangolov,tam bir cocuklu aile yeri hersey dusunulmus..sitesinden bi bak

buz gibi denizi, cam kumu inceliğinde beyaz kumsalı, sakinliği yeryüzü cenneti.
Denizine ilk girdiğim zaman ki şok etkisini asla unutmam buzkuktan çıkan su ile eşdeğer. Ama nasıl birşey anlamam o suya girince bidaha sahile çıkmak istemiyor insan akabinde yaşadığım ses kısıklığı bundan sanırım. Ben günübirlik gittim ama kalıp doya doya yaşamak istiyorum bozcaadayı. Gökçe adaya gittim daha önve yada istanbulda büyük ada falan yani hepsi hikaye bozca ada bir başka dünya ya. Sanki başka biyerden alıp koymuşlar oraya. Birde beni en çok çeken hiçbir hayvan insanlardan kaçmıyor. Eğer hayvanlar sizden kaçmıyor ise orda çok iyi insanlar yaşıyor demektir

Evet bozcaadayı çok insandan duydum ayrı bi huzur var orda diye , gitmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…