35 haftaligim bebek aşağıya inmiş ara ara sancım var bugün yarn dogum olcak işte beninki iyilesmis ama kromozom testi yapmadm down olma ihtimalide var bakalmMerhabalar 14. Haftamda aynı sizin gibi bana da aynı şeyleri söylediler gebeliğiniz ne oldu acaba. Devam ediyormu cevap verirseniz çok sevinirim
Banada soyledielr daha kötülerini söyledielr sizde sonuclardan haberdar edin beni olur mu Rabbim yardımcımız olsunDün svs yaptırdım genetik test sonucu bekliyorum dünkü doktorum yüzü basık dedi kalbinde sol kapakçığında problem gördü o sonucu bekliyorum. Üç dört tane doktora gittim hepsi aynı şeyi söylüyor. Rabbim sizede sağlıkla evladınızı kucağında almayı nasip etsin.
Doğum yaptım oğlum down sendromlu biz ona bal sendromu diyorz çok tatlı karnimdayken çok tedirgindim korkuyordm oyle olur diye ama normal bebekler gibi yani çok tatlıçok teşekkür ederim mutlaka yazarım. Rabbim sizin bebeğinizide sağlıkla kucağınıza aldırsın. Dua ediyorum.
MaşAllah yavrunuza. Rabbim sağlıklı uzun ömür nasip etsin. Benim ilk genetik test sonucum çıktı tüm kromozomlar temiz çıktı haftaya çarşamba tamamı çıkacak doktoruma gidicem inşAllah kistiği gerilemiştir bu hafta sonu 5. Ayıma giricem artık çok büyüdü napıcam hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?