avuç yanması hamilelik belirtisimidr?

kaderiminoyunu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2012
2.017
30
46
Diğer
kızlar son 2 gündür avuç içlerim yanıyor soğuk suya tutuyorum o derece yani içim yanıyor bazen ve birden üşüme geliyor..hem üşüyorum hem yanıyorum...en son adet 18 ocak..ama şöle bi durum var benim adetlerim hep böle düzensizdir alışkınım bu duruma...karnım ağıo adt olcakmışım gibi ve bu yanma beni şüpelendirdi...varmı benim gibi olup hamile olan

Canım psikolajik olabilir gebelik mi istiyorsun bilemiyorum ama bence illa ona bağlama başka birşey olabilir bir doktora görün istersen.

canim ben hic o derece avucumun yandigini falan hissetmedim boyle bir belirti duymadim ama insalllh hamilesindir canim...bence sen yarin bir doktora gorun derim...

kızlar son 2 gündür avuç içlerim yanıyor soğuk suya tutuyorum o derece yani içim yanıyor bazen ve birden üşüme geliyor..hem üşüyorum hem yanıyorum...en son adet 18 ocak..ama şöle bi durum var benim adetlerim hep böle düzensizdir alışkınım bu duruma...karnım ağıo adt olcakmışım gibi ve bu yanma beni şüpelendirdi...varmı benim gibi olup hamile olan

Hayır, avuç yanmnası diye bir hamilelik belirtisi yoktur.

Artık herşeyi belirti sanar olduk:ssz: rahat bırak kendini yaa zamanı gelince anlaşılır zaten relaxxxxx :kkk:

merhaba.avuçlarım ynıyo vs yazmışsınız ya ondan sonra gebe olduğunuzu mu öğrendiniz yoksa hasta mı oldunuz? benim de öyle birkaç gündür şimdi de yüzüm yanıyor.merak ediyorum 1 gün de gecikti

Back
X