Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhabalar.ben hukuk 1.sınıf öğrencisiyim.kolay bi sorum var:
hukuk yazarak mı çalışılır okuyarak mı?siz nasıl çalışıyordunuz?
ben şaşırdım kaldım nasıl çalışsam daha doğru olur bilemedim.
cevap verirseniz çok mutlu olurum.
saygılar
Merhaba canım. Ben hatırlıyorum, 1. sınıftaykenn Roma Hukukundan not çıkarmıştım. Not çıkarmak tabi ki çok faydalı ancak çok zaman alıyor. Daha sonra da not çıkarmadım zaten. Kitaplarda önemli gördüğüm yerlerin altını kurşun kalemle, daha önemli yerleri renkli kalemle çizerek çalıştım. Bizde devam mecburiyeti yoktu, önemli gördüğüm derslere de girerek derste hocaların anlattıklarını not aldım. Mesela idareyi sadece sınıfta aldığım notlarla geçmiştim.
Tabi gene de herkesin kendine göre bir sistemi vardır. Başarılar.
canım henüz avukat olamadım ama 3. sınıftayım bende cok bocaladım sonra çizerek ve okuyarak okumanın daha doğru oldğunu anladım( benim çin) uafk ufak post itlere not alp görebileceim yerlere yapştırıyorum derslerde not tutuyorum. ama evde kitaptan hızlıca geçiyorum malum 1000 2000 sf kitaplar hepisnden not çıkartmak konulardan cok geri kalmak demek bence.
merhabalar.ben hukuk 1.sınıf öğrencisiyim.kolay bi sorum var:
hukuk yazarak mı çalışılır okuyarak mı?siz nasıl çalışıyordunuz?
ben şaşırdım kaldım nasıl çalışsam daha doğru olur bilemedim.
cevap verirseniz çok mutlu olurum.
saygılar
canım bende nacizane söliyim ben hiç fotokopicide satılan notlardan çalışmadım hoca bi kitap önerdiyse mutlaka okudum derslere devam zorunlu deilken ben hiç aksatmazdım. hoca zaten derste önemli yerleri anlatır bende derste kitabın altını çizerdim ama ben böyle çalıştım sende şimdiden kendine bi sistematik belirlersen ileriki yıllarda faydasını görürsün yoksa hukuk fakültesi gerçekten zor bi fakülte
ilk sene bi hevesle kitaplarını okuyabilirsin ancak seneler ilerledikçe kitap boyutları da artıyor :)
bizde devam zorunluluğu yoktu ama ben hiç bir dersi kaçırmadım, derste tuttuğum notlar (özellikle pratik çözümlerin yapıldığı) ile 4 senede bitirdim en zor fakültelerden birini :)