Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar eşimin kredi borcu var ve devlet memuru ailemin evinde oturuyorum kira ödemiyorum bu durum nafaka miktarını etkiler mi?
defalarca şiddete maruz kaldım iki kez rapor alabildim tazminat talebinde bulunsam lehime sonuçlanırmı? cevaplarsanız sevinirim
öncelikle mahkeme eşinizin ekonomik durumuna bakacaktır. kira vermemenizin bir önemi yok nafaka yine de alırsınız. şiddet dolayısıyla tazminat da alırsınız kesinlikle talep edin.