AVUKAT ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURMUSUN TEŞEKKÜRLER

Lov3tasarim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2016
1
0
1
32
Merhaba ben tasarım işi ile evden yapıyorum ve evime ek gelir sağlıyorum. 1 senedir bu iş ile uğraşıyorum. 1senedir ilk defa birisi ile sorun yaşadım bir müşterim şahsıma küfür tehtid ve cahil diyerek söyledi...

Sipariş verdi ve ürünleri tasarladım zaten en başından sorun çıkardı olmadı olmadı diye. Neyse ürünleri yolladım benden 25 adet istedi ben fazladan ürün yolladım 5 6 adet daha ürünlerde 2 tanesinde baskı hatası vardı ve ben onları öylesine fazladan koymuştum. Beni arayarak bir kaç laf söyledi ücretini yollayacağım ve ilk önce ürünlerimi geri yollaması söyledim... ve bana küfür etti afedersiniz g*tne sokarım. Mesajları g tne skrm cahil insan eğitimsiz insan. Vs Vs daha sonra beni tehdit etti eşim vergi müfettiş i gibi daha sonda biraz araştırma yaptım ve eşinin gümrükte memur olduğu ortaya çıktı daha sonra beni engelledi ürünlerim onda pasını da yolladım sırf haram para yememek için delillerin var elimde aldığım ürünlerin faturasını da alıyorum kendi adıma vergi muaf belgede var. Şimdi mahkeme açmak istiyorum bana küfür ettiği için ne gibi bi yol izlemem gerekiyor. Şimdiden teşekkür ederim

Bulunduğunuz yer savcılığına suç duyurusunda bulunabilirsiniz. Ancak Gülden hanımın da belirttiği gibi elinizde kanıt olmalıdır

Back