• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

avukat arkadaslar

eylul77

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
1.322
33
118
- Yurtdışı
sıtedekı avukat arkadaslar banada yardımcı olursanız sevınırım bır kac sene once bır vıllaya uye oldum pesınat ve ıkı sene odeme yaptım daha sonra yapan kısının dolandırıcı oldugu ve ortadan kayboldugunu ogrendım avukata verdım yasal ıslemler ıcın adam ortadan kayboldugu ıcın avukatım ıcraya verdı ve hala bır ses yok bu arada benım sozlesmemdede vıllaların yan tarafındakı arsa gorunuyordu daha sonra uyeler kendı aralarında toplandı ve evlere devem ettıler benım arsam baska gorundugu ıcın almadılar nasıl boyle oluyor bılemıyorum bende onlar gıbı magdurdunm aslında esımde yanımda degıldı tek basıma pek hakkımı savunamadım ben yurt dısında oldugum ıcın hıc ılgılenemedım avukatta ustune dusmedı sanıyorum bu konuda bana yardımcı olursanız sevınırım

Müteahhit ortadan kaybolmuş işte, adam bulunamadığı sürece paranızı nasıl alacaksınız, demekki sizin arsanız diğer kooperatife dahil değilmiş bu nedenle sizi dahil etmemişler. Eğer dahil olduğunuzu düşünüyorsanız diğer kooperatifle görüşmeniz gerekiyor.

Back
X