E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum avukat arkadaşlara birşey sormak istiyorum cevaplarsanız çok sevinicem. ben 2 yıllık evliyim eşimle para konusunda anlaşmazlıklarımız oluyor. ben 1 yıldır çalışıyorum ve ben çalışmaya başlayınca kredi çekerek araba aldık 1 yıldır kredi ödüyoruz ve borcumuz bitmek üzere ama eşim ben çalıştığımdan beri sen kaç para getiriyosun ki senin paranla mı adam oldum ben diyor ama maaşımı da alıyordu. Şimdi ise para getirdiğin için triplere giriyorsun senin paranı istemiyorum diyor (borcumuz bitti ya) ve ben senden daha çok kazanıyorum senin getirdiğin para kaçpara ki diyor ve arabayı satıp bana araba bedelinin %20 sini vereceğini söylüyor ama ben de %50 sinin benim olduğunu evlendikten sonra edinilen mallar yarı yarıya paylaşıldığını söyledim (zaten her tartışmamızda ayrılmaktan bahsediyor) ayrılmak istiyorsan boşanma davası aç dedim ama arabanın yarısı benim bunu kafana koy dedim o da o zaman arabayı 2 gün önce satarım üzerimde mal görünmediği için benden hiçbirşey alamazsın dedi sizce böyle birşey yapabilir mi yani arabayı satarsa parasını da saklarsa ben bu arabayla ilgili hak tabep edemezmiyim? Ayrıca çalışıp eve katkıda bulunduğum için daha fazla miktarda tazminat almaya hakkım varmı? şimdiden teşekkürler