Avukat arkadaslardan yardim

Saled

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2015
36
9
36
50
Gecenlerde Evimize bir tebligat geldi bu bir varlık şirketinin adı yazıyor kredi borclarinda bircok kisiyi kurtardik sizinde riskli olan toplam 2430borcunuzu gelin anlasalim bu borcu 130 taksitkendirelim 1530 olarak odeyin biximle ankadma yoluna gitnezseniz avukat ucreti vesayire sizden alinacak yaziyordu isin ilginc bizim bu icra dosyasindan haberimiz yok bu borctanda tabiki hemen e devkette bakti esim icrada disyamiz yok bu nadil bisey avukatlara gösterdim bu nasil bisey e devkette her borc görünür kabul etneyin sakin bu borcu tc kimlik istiyorlar verdikkeri numaralardan bir bikgi istiyorum esim benim borcum yok diyor bankalarada baktik yok

İsim benzerliği olabilir mi sizin borcunuz değilse itiraz edin mutlaka

Inanin cok zor duruma dustum gunkerdir uyku yokesim savciliga gidecek acaba dedik yok eminiz ama sastik arastiralim bakalim dedik ama avukat arkadasim bunu sakin kabul etmeyin borcun ne olldugu hangi banka bile beli degil

Dolandırıcı bunlar. Hiç kulak asmayın. Geçmiş olsun.

Banka adi yok tc yok icranin hangi bankaya ait oldugu yok bir telefon yazmislar aradik sadece odemeyi yapacamisiniz tc verin

Yanliz bu varlik adi altinda sirketler varmış. Bunuda öğrenmiş olduk vatandaşı cok zor durumda bırakıyor larmis internetten okudum elini verirsen kurtulamiyormussunuz

Yanliz bu varlik adi altinda sirketler varmış. Bunuda öğrenmiş olduk vatandaşı cok zor durumda bırakıyor larmis internetten okudum elini verirsen kurtulamiyormussunuz

Ben şu an baktım. Gerçekten böyle bir şirket varmış galiba. Ama adamların ismini kullanarak dolandırıcılık yapan bir grupta var anladığım kadarıyla. Şirkete ithaf etmeyin durumu.

Bende zaten orda yazanlarin yorumunu okudum madur olduklarini okuyunca üzüldüm allah kimseyi bu durumda bırakmasın

Bize de tebligat degil mesaj geliyor bu tarz asla araştırmadan itibar etmeyin zaten dava dosyası olsa direk e devlette çıkar.

Belliki dolandırıcılar .bunkadar düşünmenize gerek Yok görmemiş gibi olun .rahatlayın .

Biz zaten devletin bize tsin ettigi yetkiyi kullaniyoruz diyorlar sizin bu borcu bilmiyor olabilirsiniz Çünkü bu borcu sizden zamanında ulaşılamadığı için kapatılmış ancak biz bu borcu devraldık icrada dosya harcını açık dosya harcını ve açacağız bundan sonra bizimle muhattap sınız banka ile hiç bir işiniz yok ya Benim borcum varsa eğer ki giderim icra dairesine öderim Sen kimsin ki benim böyle bir borcum yok Neden e Devlet'te çıkmıyor yenilenmediği için e-devlette çıkmıyor O zaman bu ev devlet ne işe yarıyor Avukat arkadaşlardan özellikle icra avukatlarından böyle bir şeyin olup olamayacağını sormak için zaten bunu açtım

Evkur yada cep telefonu faturalarına borcu kalmış olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…