• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avukat hanimlar yardim lutfen.

Sibelya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2016
16
6
1
43
Kizlar teyzem oturdugu eve aile konutu serhi koydurmustu. Mahkeme bugun durusmada o serhi kaldirmis.teyzem karari temyiz edecek.avukati yok. 15 icinde itiraz etmesi gerekiyir temyiz icin. Bana soruyor. Bu sure bugun mu basladi yoksa gerekceli karar eve gelince gonderilince mi baslayacak. Ikincisi temyiz ic in harc yatirma islemi suresi ne zaman bitiyor en son. Avukati yok cunku parasi yok.tesekkur simdiden

Tebliğden başlar o 15 gün içinde dilekçe de verilecek para da yatacak

Mahkeme neden kaldırdı

Genelde kaldırmaz gerçekten aile konutu mu değil yoksa daha önce boşandılar mı

Bir de baroya gidin avukat talep edin asgari ücretle çalışana bile veriyorlar bazen

Inan bizde sasirdik. Kocasinin iddialarinin tamami yalan. Gerekcesi belli degil. Butun iddialarini curuten dikekce yazdirdi teyzem deliller var. Ama kaldirmis mahkeme bugun... simdi birdaha sorayim garanti olsun. Karar teblig edilince (eve gelince) 15 gunluk sure islemeye baslayacak ve o sure icinde harclar yatacak degil mi. Oncesinde bisey yapmaya gerek yok.

Evet öyle

Yalnız dîlekçe vs yazdırdığınız adamların hiç bilgisi olmayabilir o kapı önündekilere yazdırdı ise

Yarın baroya gidin avukat talep edin

Sonuçta aile konutu ise nüfus kayıt sisteminde kayıt vardır ve o nedenle aksi delil sunması zor

Atladığınız bir şey mi var adam başka yerde mi yaşıyor ya da teyzen eskiden başka evde idi şimdi başka mı

Ayrica teyzeme dedim ki mahkeme kaldirsin onemli degil. Sen git yeniden serh koydur.o evde yasamiyor musun yasiyorsun. Kocasi sagda solca kadin.pesinde eve ugramaz aylarca.

Bunlar kirada yasiyorlardi. Ortak alinan Arsayi satip iki daire aldilar. Biri teyzemin biri kocasinin uzerine. Teyzeminki kiraya verilecekti oburunde oturalacaklardi.anlasmislardi. teyzem oturuyor simdi hala kocasina ait evde. Ama kocasi burda oturmuyor kendi evinde oturuyoruz diye yalanci sahitle kaldirtti iste .gerekcesi ne bilmiyoruz .hakim bisey dememis.cok sacma bi karar. Bir suru belge var ama hakim okumadi sanirim. Adam aylarca sagda solda ahlaksz yasam pesinde. Ama avukati var iste. Evin var diye avukat vermedi baro teyzeme

Back
X