avukat veya kanunlar hakkinda bilgisi olan arkadaslar bakabilirmi

rma_rma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mart 2016
639
234
53
merhaba dun esimin mail adresine bir kadin mesaj atti yasli ve soyadinizi benzettim eski bir arkadasiminki ile ayniydi v.s dedi.esimde konusmayi uzatti cunku buna inanmadi suphelendi tanidik birimi kandiriyor gibisinden. bu kisinin mail adresini savciliga verirsek kim oldugunu ne oldugunu bulabilirmiyiz yada emniyette calisan bir tanidigimiza soylesek adresine kadar bulirmu.? dunden.beri.huzurumuz yok.bu konudan.oturu. tutturdu biri kandiriyor diye.bilen varsa bir.yardimci olabilirmi.

Son düzenleme:
Hiçbir sebep olmadan , sadece merak ediyoruz mantığı ile sakın savcı karşısına çıkmayın çok terslr :KK48:
ama kendini farkli.tanitan. biri ise bunu ogrenme hakkimiz olmazmiki.istanbul diyor ama baska.sehire ait acilmis hesap .yani bunu anlatsak.soylesek bizi terslermi. peki polisin yapabilecegi.birsey varmi.eaim siber polise verim arastirsin felan dedi en son. ama ben sadece savcilik.bulur.diye biliyorum

Savcılığa ne diyeceksiniz? Taciz mi etti? Para mı talep etti? Hakaret mi etti? Arkadaşını bulmak için, isim benzerliği var diye mesaj atmış. Nasıl bir suçlama yapacaksınız?
bilmiyorum esim kafaya takti.bulacamda bulacam diuor.bulsun kafasi rahat olsun istiyorum artik.bende. cunku ayni mail hesabi ayni.gun icinde facebook acip.ordnda mesaj atti belliki gercektrn sahte.yapabilecegimiz birsey yokmu

ama kendini farkli.tanitan. biri ise bunu ogrenme hakkimiz olmazmiki.istanbul diyor ama baska.sehire ait acilmis hesap .yani bunu anlatsak.soylesek bizi terslermi. peki polisin yapabilecegi.birsey varmi.eaim siber polise verim arastirsin felan dedi en son. ama ben sadece savcilik.bulur.diye biliyorum
Ortada suç yok tehdit yok dolandırıcılık yok ? Olay ne ki ? Sadece soy adınız benziyor deyip yazması mı ?

bilmiyorum esim kafaya takti.bulacamda bulacam diuor.bulsun kafasi rahat olsun istiyorum artik.bende. cunku ayni mail hesabi ayni.gun icinde facebook acip.ordnda mesaj atti belliki gercektrn sahte.yapabilecegimiz birsey yokmu
Sürekli mesaj atıp rahatsız ediyorsa şikayet edebilirsiniz.

Bir sebebi olması gerekiyor işte, savcılığın olaya karışması için suç unsuru olması lazım, kadın yazıyor, eşin cevap veriyor, karşılıklı sohbet ediyorlar. Sırf eşin kim olduğunu merak ediyor diye dosya açmazlar.

Sürekli mesaj atıp rahatsız ediyorsa şikayet edebilirsiniz.
hayir kadin bahsettigim.kisiyi taniyormusunuz dedi esimde yalandan taniyorum dedi. kadini kandirdi
sonradan kadin kandirildigni anlayinca tanimiyorum deseydiniz mesaj atmaya devam.etmezdim.diyip kapatti.yani kafamizi.en cok.kurcalayan istanbulluym diyp baska.sehirdrn cikmasi oldu.

Bir sebebi olması gerekiyor işte, savcılığın olaya karışması için suç unsuru olması lazım, kadın yazıyor, eşin cevap veriyor, karşılıklı sohbet ediyorlar. Sırf eşin kim olduğunu merak ediyor diye dosya açmazlar.
kadin yalan soylemis olsa dahi bulamayiz oylemi.

hayir kadin bahsettigim.kisiyi taniyormusunuz dedi esimde yalandan taniyorum dedi. kadini kandirdi
sonradan kadin kandirildigni anlayinca tanimiyorum deseydiniz mesaj atmaya devam.etmezdim.diyip kapatti.yani kafamizi.en cok.kurcalayan istanbulluym diyp baska.sehirdrn cikmasi oldu.
Bende Rizeliym ama Kocaeli'nde yaşıyorum normal değil mı ? Bence bu işten bişey çıkmaz benden demesi...

Bulamazsınız, nereli olduğu hakkında yalan söylemedi suç değil :) Belki o da eşinize güvenmeyip, kimliğini hemen açık etmek istemedi.
aynrn esim telefon no istedi kadin vermek istemedi emin olmam.lazim tanidiginiza dedi.guvenemedi.dogal.olarak.ama esim cok zorladi hatta kadin dedi ben sizi savciliga vericem telefon istiyorsunuz goruntulu konusma istegi yolluyirsunuz filan dedi.sonrada engelledi.gitti mail yoluylada mesaj atmadi sonradan

aynrn esim telefon no istedi kadin vermek istemedi emin olmam.lazim tanidiginiza dedi.guvenemedi.dogal.olarak.ama esim cok zorladi hatta kadin dedi ben sizi savciliga vericem telefon istiyorsunuz goruntulu konusma istegi yolluyirsunuz filan dedi.sonrada engelledi.gitti mail yoluylada mesaj atmadi sonradan

Sizin bildiğiniz ya da bilmediğiniz bir karın ağrısı var eşinizin.

Bir arkadaşına ulaşmaya çalışıyordur ki çoğumuzun başına gelmiştir.

Fazla abartıyorsunuz ama dediğim gibi bunun da bir sebebi var mutlaka.

Sizin bildiğiniz ya da bilmediğiniz bir karın ağrısı var eşinizin.

Bir arkadaşına ulaşmaya çalışıyordur ki çoğumuzun başına gelmiştir.

Fazla abartıyorsunuz ama dediğim gibi bunun da bir sebebi var mutlaka.
bilmiyorum .esim benim yaptigimi.bile dusundu kendisini denemek icin yapmis olabilirmisim bilmemne. ki oyle bi deneme yapacak olsam niye yasli biri gibi konusim.artik bunaldim.inanin nasil ispatlanir bilemiyorum

Back
X