Avukat

Sorayım yakın bir arkadaşım 9 yıl önce kuzeni yerine açıköğretim sınavına girerken yakalanmış. O donemde hakim 5 yıl bir suça karışmazsa birşey olmayacağını söylemiş. Ama 9 yıl geçti mahkeme yeniden açıldı. Acaba birşey çıkarmı çıkmaz mi onu merak ettik

Sorayım yakın bir arkadaşım 9 yıl önce kuzeni yerine açıköğretim sınavına girerken yakalanmış. O donemde hakim 5 yıl bir suça karışmazsa birşey olmayacağını söylemiş. Ama 9 yıl geçti mahkeme yeniden açıldı. Acaba birşey çıkarmı çıkmaz mi onu merak ettik

O ilk suça ilişkin hükmün açıklanması geri bırakılmıştır. O açıklanması geri bırakılan hükmün kesinleşmesinden itibaren 5 yıl içinde yeni bir suç işlememesi gerekir. Kesinleşme tarihi ve yeni suç tarihi önemli. Arada 5 yıl yoksa ilk hüküm açıklanacaktır, kanun yoluna başvurabilir ilk hüküm açıklanınca.

selam yeni üyeyim belki yanlış yere yazıyorum ama benim bir hukukçunun ciddi bir yardımına ihtiyacım var soruna gelince benim şuan 19-20 yaşında bir yeğenim kız var yeğenimin psikolojik sorunları var ben teyze oluyorum ailesi annesi babası devamlı bu çocuk üzerinde baskı unsuru oldular babası yediği içtiğine yatıp kalktığına ne zaman ders çalıştığına ne kadar herşeyine karıştı annesi de babasıyla devamlı bu konuda tartıştı anlayacağınız hırgür bitmedi evden pek çıkmazdı kızı dedesinin evine misafir olarak bile pek göndermezlerdi ki ev enfazla 15 dk mesafede yürüyerek 10 yaşında yaşındayken daha babası yaşıtı olan erkek çocuklardan kıskandı tuhaf bir insan işte ergenlik dönemiyle psikolojisi bozulmaya başladı

Back
X