Avukata 'Bebeğin benden olduğunu düşünmüyorum' demiş

violetto

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2008
1.213
846
158
Önceki konumda eşimin beni aldattığını ve boşanma kararı aldığımı söylemiştim. Daha öğreneli çok az zaman olduğu için ben dava açmaya fırsat bile bulamamışken eşim koşa koşa avukata gitmiş. Bunu da yapmış.Bugün avukatından telefon aldım, görüşmeye çağırdı. Boşanmak istiyormuş, zaten 7 senedir onu maddi manevi olarak sömürmüşüm, üstüne bebeğin ondan olmadığını düşünüyormuş ve doğunca nüfusuna almak için DNA testi yapılmasını istiyormuş. Sebebi de benim çok yakın bir erkek arkadaşım var, hamile kaldığım dönemde birkaç gün bizde misafir olmuştu. Zaten hep çok samimiymişiz, şüpheleniyormuş. İğrençliğe bakar mısınız? Tabii ki kendisinin aldattığını söylememiş. Ben şu an nasıl ayakta kalıyorum bilmiyorum. Avukatı dinledikten sonra kendimi lavaboya zor attım, midem o kadar bulandı ki. Kimselere anlatamıyorum ben bunu nasıl derim. Bana bunu yakıştırdığını nasıl söylerim insanlara. Beynim uyuşuk vaziyette Allah' ım aklıma mukayyet ol. Bir insan nasıl cinayet işlermiş bugün anladım ben. Soğukkanlılığımı korumakta zorlanıyorum. İçimde tutamadım ben de yine buraya koştum çünkü gerçekten delirmek üzereyim

Önceki konumda eşimin beni aldattığını ve boşanma kararı aldığımı söylemiştim. Daha öğreneli çok az zaman olduğu için ben dava açmaya fırsat bile bulamamışken eşim koşa koşa avukata gitmiş. Bunu da yapmış.Bugün avukatından telefon aldım, görüşmeye çağırdı. Boşanmak istiyormuş, zaten 7 senedir onu maddi manevi olarak sömürmüşüm, üstüne bebeğin ondan olmadığını düşünüyormuş ve doğunca nüfusuna almak için DNA testi yapılmasını istiyormuş. Sebebi de benim çok yakın bir erkek arkadaşım var, hamile kaldığım dönemde birkaç gün bizde misafir olmuştu. Zaten hep çok samimiymişiz, şüpheleniyormuş. İğrençliğe bakar mısınız? Tabii ki kendisinin aldattığını söylememiş. Ben şu an nasıl ayakta kalıyorum bilmiyorum. Avukatı dinledikten sonra kendimi lavaboya zor attım, midem o kadar bulandı ki. Kimselere anlatamıyorum ben bunu nasıl derim. Bana bunu yakıştırdığını nasıl söylerim insanlara. Beynim uyuşuk vaziyette Allah' ım aklıma mukayyet ol. Bir insan nasıl cinayet işlermiş bugün anladım ben. Soğukkanlılığımı korumakta zorlanıyorum. İçimde tutamadım ben de yine buraya koştum çünkü gerçekten delirmek üzereyim

bence önce akıl sağlığını korumak için bir doktora ve hukuki olarak hakkını nasıl savunabileceğini öğrenmek için de iyi bir avukata git, pes valla ya...

evet seni anliyorum dualarim seninle keske deseydin cocugum boyle bir serefsuzden olmasaydi

Terapistim var dün terapiye başlamıştım zaten. Avukatım da var çok yakın bir arkadaşım ama henüz olanlardan haberi yok. Biraz sakinleşince mesaj attım yarın sabah ofisinde buluşacağız anlatacağım her şeyi. Ben bu kadar çirkinleşebilen bir adamla nasıl 7 senemi geçirmişim üstüne bir de çocuk yapmışım gerçek yüzünü nasıl görememişim kafayı yiyeceğim

Terapistim var dün terapiye başlamıştım zaten. Avukatım da var çok yakın bir arkadaşım ama henüz olanlardan haberi yok. Biraz sakinleşince mesaj attım yarın sabah ofisinde buluşacağız anlatacağım her şeyi. Ben bu kadar çirkinleşebilen bir adamla nasıl 7 senemi geçirmişim üstüne bir de çocuk yapmışım gerçek yüzünü nasıl görememişim kafayı yiyeceğim

Hiç kafayı yeme hersey insan için hayatta akıllı davranma zamanı şimdi

sakin olun lütfen. bazen göremeyebiliyoruz bazı şeyleri. umarım hakettiğini görür o.

Yok artık :KK57: yüzsüzlüğün böylesi...

Sanırım eşiniz tazminat davasından yırtma çabasında.

Bu işin altından pis kokular geliyor, hiç normal değil böyle davranması. Bence o fotoğrafın size geleceğinden de gayet haberi vardı. Sanki herşeyi önceden planlamış gibi.

arkadaşların dediği gibi dna sonucu normal çıkarsa iftiradan manevi tazminat yapacağınızı söyleyin, geri adım atar.
bütün bunların nedeni bir an önce boşanıp çocuktan ve senden kurtulmak, ama yanına bırakmayın.
söke söke nafakayı da alın. diğer bir nedende nafakadan yırtmaya çalışmak.
ayrıca aldatma delilleri varsa iyi muhafaza edin yedeklerini alın. onuda çıkarın.
sağlı sollu vurma zamanı. psikolojin bozulursa sen kaybedersin, ciddi ol, elinden geleni ardına koyma

Bu nasıl iştir anlamıyorum aldatınca mı bunlar böyle oluyor? Hayatta herkesten herşeyi beklemeliyiz
iyi filan diye düşünmemeliyiz ama bir insana hayatımdaki en büyük şansım dedirtecek güzellikte
şeyler yaptıktan sonra nasıl bu kadar iğrençleşebilir küçülebilir bir insan.
Çok üzüldüm gerçekten.. Bence adamın hayatında başka biri var.
O tek gecelik kadın mı başka kadın mı bilmiyorum ama ciddi ciddi gidip avukata bunu söylemişse,
tazminat vs'den kurtulmak için yapıyordur..
Zaten pat diye de evi terketmişti.
İyi bir avukat bulun yüklü bir tazminat alın bu adamdan hem aldatıyor, hem iftira atıyor bir de daha doğmamış çocuğunu mahkemelere konu ediyor..
Allah yardımcınız olsun..

Yok artık :KK57: yüzsüzlüğün böylesi...

Sanırım eşiniz tazminat davasından yırtma çabasında.

Bu işin altından pis kokular geliyor, hiç normal değil böyle davranması. Bence o fotoğrafın size geleceğinden de gayet haberi vardı. Sanki herşeyi önceden planlamış gibi.

Ben de artık böyle düşünüyorum. Aldatmadıysa bile aldattı diye gösterip kendini, ayrılmak mı istiyor diye düşündüm bugün. Bebeğin sorumluluğu mu ağır geldi anlayamıyorum

Back
X