Önceki konumda eşimin beni aldattığını ve boşanma kararı aldığımı söylemiştim. Daha öğreneli çok az zaman olduğu için ben dava açmaya fırsat bile bulamamışken eşim koşa koşa avukata gitmiş. Bunu da yapmış.Bugün avukatından telefon aldım, görüşmeye çağırdı. Boşanmak istiyormuş, zaten 7 senedir onu maddi manevi olarak sömürmüşüm, üstüne bebeğin ondan olmadığını düşünüyormuş ve doğunca nüfusuna almak için DNA testi yapılmasını istiyormuş. Sebebi de benim çok yakın bir erkek arkadaşım var, hamile kaldığım dönemde birkaç gün bizde misafir olmuştu. Zaten hep çok samimiymişiz, şüpheleniyormuş. İğrençliğe bakar mısınız? Tabii ki kendisinin aldattığını söylememiş. Ben şu an nasıl ayakta kalıyorum bilmiyorum. Avukatı dinledikten sonra kendimi lavaboya zor attım, midem o kadar bulandı ki. Kimselere anlatamıyorum ben bunu nasıl derim. Bana bunu yakıştırdığını nasıl söylerim insanlara. Beynim uyuşuk vaziyette Allah' ım aklıma mukayyet ol. Bir insan nasıl cinayet işlermiş bugün anladım ben. Soğukkanlılığımı korumakta zorlanıyorum. İçimde tutamadım ben de yine buraya koştum çünkü gerçekten delirmek üzereyim