• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

avukata danışma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

hatcana

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2021
62
7
6
kızlar selam aranızda avukat vs tanıdıgı olan varmı bişey tanışmak istiyorum ama laç abukatı aradıysam hep bir soru için bile ücret talep ediyorlar..

site aidatından dolayı tarafıma icra davası açılmış 23.08 de fakat benim haberim yoktu 31.08 ve 13.09 tarihlerinde bina ıbanına para gönderdim 13.09 tarih 17.29 da tarafıma ptt ile ilamsız ödeme emri gönderildi şuan kalan borcum 344 tl.. karşı tarafın avukatı benden 1250 tl istiyor avukatlık ücretiyle birlikte ben itiraz edip icra dairesinden borcumu kapatmak istesem karşı tarafın avukatına yinede para ödemek zorundamıyım

avukat olsaydım "bir soru için bile ücret talep ediyorlar" lafından sonra cevap vermezdim.
onca sene emek veren avukatlara böyle yaklaşılmasına karşıyım.
madem sadece bir soru gidin kanunu bulup okuyun, siz çözün durumu.

avukat olsaydım "bir soru için bile ücret talep ediyorlar" lafından sonra cevap vermezdim.
onca sene emek veren avukatlara böyle yaklaşılmasına karşıyım.
madem sadece bir soru gidin kanunu bulup okuyun, siz çözün durumu.
kusura bakmayın düzettim fakat insan ne yapacagını bilemiyor kaç kişiyle görüşünce ve dönüşler öyle olumca insanlık hali

kusura bakmayın düzettim fakat insan ne yapacagını bilemiyor kaç kişiyle görüşünce ve dönüşler öyle olumca insanlık hali

yok çare aradığınızın farkındayım da o insanlar da bu danışmanlıklar için onca eğitim alıyor. benim mesleğim bu değil ama çevremde hep böyle 1 soru 1 soru diye mağdur olanları çok gördüğümden sessiz kalamadım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X