- 21 Eylül 2012
- 1.502
- 1.673
- 158
- Konu Sahibi boylesoyle
-
Bence buna tüketici haklarından değil dolandırıcılıktan işlem yapsınlar.ay evet ya en önemli kısmı yazmamışım pardon
salon bize haziran 2012 de açılacağını söyledi, yazılı belgede var elimizde ama temmuz 2013 te bile hala açılmamıştı
bu durumda ayıplı hizmet gibi bişi oluyo sanırım ama orada diyor ki 15 günde cayarsın iyi de o 15 günde zatan açılmamıştı ki tesis, ben neyinden vazgeçiyim?
evet dolandırıcılık bu. telefonlara çıkmıyorlar. gitsek kimse yok...Bence buna tüketici haklarından değil dolandırıcılıktan işlem yapsınlar.
ay evet ya en önemli kısmı yazmamışım pardon
salon bize haziran 2012 de açılacağını söyledi, yazılı belgede var elimizde ama temmuz 2013 te bile hala açılmamıştı
bu durumda ayıplı hizmet gibi bişi oluyo sanırım ama orada diyor ki 15 günde cayarsın iyi de o 15 günde zatan açılmamıştı ki tesis, ben neyinden vazgeçiyim?
Canım bence daha fazlasını alacaksın işin tüketici mahkemesiyle hiç alakası yok bence.anaaa şimdi gördüm isim de değiştirmiş bunlar.
ay biz tövbe billah alamayız o parayı. zıkkım olsun.
anaaa şimdi gördüm isim de değiştirmiş bunlar.
ay biz tövbe billah alamayız o parayı. zıkkım olsun.
yani yapılacak başka bir prosedür filan yok değil mi hani az buz para değil. kaçırmak istemiyorum bir şeyleri
çok teşekkür ederim. dilekçeyi verdik. davamızı açtık, ikinci duruşmayı bekliyoruz. inşallah sonunda hakkımızı alırız. çok sağol, yorumların içinSen dilekceni ver canım, gerisi gelir onun. Pesini bırakma derim, dolandırıcılık cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?