avukatlar, hukukçular bakabilir misiniz?

boylesoyle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2012
1.502
1.673
158
Arkadaşlar selam,

kv-kp, görümce, elti gibi eğlenceli vukuatlarım yok ama çooook bilinmezde kaldığım hukuki bir sorunum var.

2 yıl önce kayıt yaptırdığım, parasını basiret bağlanması sonucu yatırdığım ve bir türlü faaliyete geçmeyen bir spor salonu üyeliğim vardı bunun için miktar fazla olduğundan 1 sene önce tüketici mahkemesine başvurdum. ilk dava 2 sn. filan sürdü :KK57: ve Kasım'a ertelendi dava. acaba bu sefer bir sonuç alabilir miyim? sonuç almak için ne yapmam lazım bir de sanırım bu salon kapanmış eğer öyle bir durum varsa soğuk su iyi gelir mi=:KK62::KK62:

bi yardımn edin canlar, bi yol gösterin bana.

Canım hukukçu değilim ama kayıt yaptırıp gitmediysen onların suçu mu oluyor ki? :s Ama spor salonu senin kayıt yaptırdığn süre içinde kapanmışsa kalan parayı alırsın diye düşünüyorum.(mesela sen 1yıllık yaptırdın 6.ayda kapanmışsa geri kalan 6ayı alırsın vs..)

Canım simdi spor salonu hic faaliyete gecmedi mi sen mi gitmedin o kısmı anlayamadım bana bi tam anlatabilirmisin hatta mesajda atabilirsin.

ay evet ya en önemli kısmı yazmamışım pardon :KK16:
salon bize haziran 2012 de açılacağını söyledi, yazılı belgede var elimizde ama temmuz 2013 te bile hala açılmamıştı :KK43:
bu durumda ayıplı hizmet gibi bişi oluyo sanırım ama orada diyor ki 15 günde cayarsın iyi de o 15 günde zatan açılmamıştı ki tesis, ben neyinden vazgeçiyim?

salon bize haziran 2012 de açılacağını söyledi, yazılı belgede var elimizde ama temmuz 2013 te bile hala açılmamıştı :KK43:
bu durumda ayıplı hizmet gibi bişi oluyo sanırım ama orada diyor ki 15 günde cayarsın iyi de o 15 günde zatan açılmamıştı ki tesis, ben neyinden vazgeçiyim?
Bence buna tüketici haklarından değil dolandırıcılıktan işlem yapsınlar. :o

Ohoo canım o zaman kayıt ucretinin tamını hatta fazlasınıda alabilirsin, dolandırıcılık bu ayıplı mal falan degil, senin eline birsey gecmemis ki

anaaa şimdi gördüm isim de değiştirmiş bunlar.
ay biz tövbe billah alamayız o parayı. zıkkım olsun.

yani yapılacak başka bir prosedür filan yok değil mi hani az buz para değil. kaçırmak istemiyorum bir şeyleri

yani yapılacak başka bir prosedür filan yok değil mi hani az buz para değil. kaçırmak istemiyorum bir şeyleri

Sen dilekceni ver canım, gerisi gelir onun. Pesini bırakma derim, dolandırıcılık cunku

Sen dilekceni ver canım, gerisi gelir onun. Pesini bırakma derim, dolandırıcılık cunku
çok teşekkür ederim. dilekçeyi verdik. davamızı açtık, ikinci duruşmayı bekliyoruz. inşallah sonunda hakkımızı alırız. çok sağol, yorumların için :KK65:

Back
X