Avukatlar veya bilgisi olanlar yardımcı olabilir misiniz?

bennbusraa

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2020
312
375
53
Merhabalar konuyu nereye açacağımı bilemedim. Direk konuya giriyorum. 25 mayıs 2020 tarihi icin kına salonu tutmuştuk (pandemiden önce) peşin para verdik. Fakat virus ortaya ciktigi icin biz düğün kina iptal ettik salondan paramizi istedik vermedi. Tüketici haklarına başvurduk lehimize sonuçlandı aksi takdirde icraya verebiliyorduk. Sorum şu hala paramızı vermemekte diretiyorlar icraya verirsek sonuç alabilirmiyiz? Bundan sonra süreç nasıl işler?

Merhabalar konuyu nereye açacağımı bilemedim. Direk konuya giriyorum. 25 mayıs 2020 tarihi icin kına salonu tutmuştuk (pandemiden önce) peşin para verdik. Fakat virus ortaya ciktigi icin biz düğün kina iptal ettik salondan paramizi istedik vermedi. Tüketici haklarına başvurduk lehimize sonuçlandı aksi takdirde icraya verebiliyorduk. Sorum şu hala paramızı vermemekte diretiyorlar icraya verirsek sonuç alabilirmiyiz? Bundan sonra süreç nasıl işler?
kapora mı verdiniz yoksa salonun tüm ücretini mi

kapora mı verdiniz yoksa salonun tüm ücretini mi
Salonun tüm ücretini verdik. Karşı taraf kapora verdi diye açıklama yapmış fakat biz internet banlacılıgından ödeme yaptığımız için delil olarak kullandık

Tüketici hakem heyeti kararlarının yerine getirilmesi için ilamlı icra yoluna başvurbilirsiniz eğer bedel yasal sınırın altındaysa, yasal parasal sınıırıda google üzerinden yılını yazarak öğrenebilirsiniz.

Back
X