Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
mrb ben 6yıllık evliyim 5yaşında bir kızm var eşimle ve ailesiyle anlaşamıyoruz boşanmak istiyorum ama kızmı bana vermezler zatn konuşuncada kızı bırak git diyo bende hayatta bırakamam kızımda bana çok düşkün zaten eşim şiddet de uyguluyo arasıra ama benim trde hiçkimsem yok ailem yurtdışında ve çalışmıyorum boşanma davası açarsam kızımı alabilirmiyim mahkeme bana verirmi çok korkuyorum yurt dışına gitmem gerekecek bu yüzden mahkeme bna vermez diye düşünüyorum babasının imzasıda olmadan çıkaramıyorum yurtdışına diye biliyorum bana yardımcı olun lüttfennnnnnnnnnnnnnnn
:a015::a015:
mrb ben 6yıllık evliyim 5yaşında bir kızm var eşimle ve ailesiyle anlaşamıyoruz boşanmak istiyorum ama kızmı bana vermezler zatn konuşuncada kızı bırak git diyo bende hayatta bırakamam kızımda bana çok düşkün zaten eşim şiddet de uyguluyo arasıra ama benim trde hiçkimsem yok ailem yurtdışında ve çalışmıyorum boşanma davası açarsam kızımı alabilirmiyim mahkeme bana verirmi çok korkuyorum yurt dışına gitmem gerekecek bu yüzden mahkeme bna vermez diye düşünüyorum babasının imzasıda olmadan çıkaramıyorum yurtdışına diye biliyorum bana yardımcı olun lüttfennnnnnnnnnnnnnnn
:a015::a015:
merhaba ben hukuk fakültesinde okuyan bir öğrenci olarak bildiğim kadarıyla size yardımcı olmak istiyorum.Çocuğun velayetini alamama gerekcesi olarak çalısmamanızı görüyorsunuz anladıgım kadarıyla hakim velayeti verirken anne ya da babanın maddi durumunu degil cocugun menfaatini kıstas olarak alacaktır bu nedenle calısmıyor olusunuz cocugunuzun velayetini almanız icin engel degildir ki zaten bosanma davası acılmasından itibaren esiniz dava boyunca size tedbir nafakası adı altında bir para ödeyecek ayrıca dava sonuclandıktan sonra da eger kusurunuz esinizden daha az ise ve ihtiyacınız olduguna hakim kanaat getirirse tedbir nafakası isim degistirecek yoksulluk nafakası adı altında esiniz size nafaka ödemeye devam edecektir istirak nafakası ise velayeti sizin almanız durumunda esinizin cocugunuzun masrafları ve bakımı icin size ödeyecegi nafakadır bu nafakanın ödenmesinde sizin kusurlu olup olmadıgınıza bakılmaz velayet kimde ise ona cocuk icin istirak nafakası ödenir kimsenin tehditlerinden yılmayın esinizin siddet uyguladıgını ispat ederseniz örnegin bir raporla ya da tanıklarla esinizden tazminat talep etmeniz de mümkün lütfen haksızlıga boyun egmeyin yurtdısı meselesi icin de öncelikle cocugunuzun velayetini almaya calısın ve not olarak sunu söyleyeyim ki bosanmanız durumunda bosanma tarihinden itibaren 1 yıl sonunda bosanmadan dogan haklarınızı kaybedersiniz yani nafaka isteyecekseniz tazminat talebinde bulunacaksanız vs. bunu bosanma davanız esnasında ya da bosanmanın gerceklesmesinden itibaren 1 yıl icinde yapmalısınız soracagınız birsey olursa özelime yazabilirsiniz ya da bu konu baslıgı altında sorabilirsiniz gecmis olsun