A
*Ayyıldız*
Ziyaretçi
- Konu Sahibi *Ayyıldız*
-
Avukatlık bayanlar açısından çok zor, stresli veyıpratıcı bir meslek, ben bunlara hazırım, ekmeğimi taştan çıkartırım diyorsan ve sabırlıysan avukatlığı seç derim. Taşrada çalışmak benim için önemli değil, maaaşım ve sosyal imkanlarım belli olsun, statüm olsun diyorsan hakimlik, kpssden 90 ve üzeri alabileceğine inanıyorsan ve güzel bir torpilin varsa uzmanlık, müşavirlik olabilir iyi kurumlarda.
Kolay gelsin...
Çok teşekkür ederim..Aslında üçü içinde olur olmazlarım var:1no2:Yapmam gerekenin artıları eksileri bir araya getirmek olduğunu biliyorum ama :çok üzgünüm:Avukatlıkta patron olmak elbette cezbedici fakat büro açıp tutunabilecek imkanlara sahip değilim..Belki büyük avukatlık bürolarında tutunmak benim için daha ideal olura.s Hakimlikte ise Ankara da doğdum büyüdüm taşra beni açıkcası ürkütüyor:1no2:Ama belli bir miktarda olsa maaş garantisi var...Statüsü de var tabii ama bu çok umrumda değil açıkcası..Çünkü insanlarla çabuk kaynaşırım..Oysa hakim olsam hep mesafeyi korumam gerekirbenneyaptımkiMüşavirlikte ise halihazırda torpil falan yok maalesf:smiley-cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?