1- Anlaşmalı boşanmadım ÇEKİŞMELİ BOAŞNDIM eşim asla benden boşanmak istemedi.
2- Barodan talep edilen avukata para verirsiniz diye de yazmadım. (İyi okuyun)
3- Ben ne yazdığımı gayet iyi biliyorum tecrübelerime ve Avukat olan akrabaları dan aldığım hak ve hukuk bilgilerime dayanarak yorumlarımı yazdım.
4- Çekişmeli de olsa boşanma da maddi hak ve talep olamazsa, şiddet aldatma tazminat vs yoksa delillere şahitlere gerek olmaksızın BOŞANMA uzamadan bitiyor.
5- Yazdıklarımı tekrardan anlayarak okuyun ki şahsıma yapmış olduğunuz suçlamalar için belki özür falan dilersiniz

Sayın konu sahibi @hera2035 Barodan avukat talep ettiğiniz de boşanma süreciniz uzayacak.
Boşanmak için konunuzda da bahsettiğiniz gibi gerçekten de "Nafaka tazminat istemiyorum" diyorsanız çekişmeli de olsa avukatsız çok kısa sürede boşanırsınız.Size mahkeme de neler demeniz gerektiğini ne yapmanız ve ne yapmamanız gerektiğini açıkca yazdım.
Ben size yazdığım herşeyi yaşamış tecrübe etmiş biriyim.Aynı şekilde 2 arkadaşıma da yaşadığım tecrübeler üzerinden yardımcı oldum onlarda tereyağından kıl çeker gibi avukatsız boşandı.
Tekrar yazıyorum olurda 2 bilezik 1500 lira para derseniz o zaman konu içeriğinde olan nafaka tazminat bişey istemiyorum sadece bir an önce boşanmak istiyorum cümlenizi silin ki bazıları beni hedef almaktan vazgeçsin.
Bence siz önce ne istediğinize karar verin.
2 bilezik 1500 lira paramı yoksa bir an önce boşanıp özgür olmakmı?