- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Al sana tellabab işteTost makinasında waffle yapıyorum, arasına sarelle bitter sürüp, meyve koyuyorum ve böyle sarıyorum, sonra yiyorum
Yani ne gerek var maceraya şimdi, evdeki imkanlarla oluyor işteAl sana tellabab işte
Ama onlar nutella sürmüş sen sarelle sürüyormuşsun arada fark varYani ne gerek var maceraya şimdi, evdeki imkanlarla oluyor işte
Ama bir tek bitter onda varAma onlar nutella sürmüş sen sarelle sürüyormuşsun arada fark var
Seninki tellabob olsun o zamanAma bir tek bitter onda var
Aa oluyor mu öyle. Hamurunu nasıl yapıyorsun? Ben waffleı çok severim ama 13 lira yaptı vicdansızlar. Bunu öğrenci yiyor azıcık ucuz yapalım demek yok.Tost makinasında waffle yapıyorum, arasına sarelle bitter sürüp, meyve koyuyorum ve böyle sarıyorum, sonra yiyorum
Oluyor, hemde 0 15-20 Tl verdiklerimiz kadar güzel oluyor, sana tarifi yolluyorum özeldenAa oluyor mu öyle. Hamurunu nasıl yapıyorsun? Ben waffleı çok severim ama 13 lira yaptı vicdansızlar. Bunu öğrenci yiyor azıcık ucuz yapalım demek yok.
Aa oluyor mu öyle. Hamurunu nasıl yapıyorsun? Ben waffleı çok severim ama 13 lira yaptı vicdansızlar. Bunu öğrenci yiyor azıcık ucuz yapalım demek yok.
Acımadılar bile.Icinde 1 cay bardagi sut,1 yumurta,ici gecmis 2 3 meyveli seyi 13 lira mi yaptilar.Vay adilerr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?