• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Awox erken gebelik testi değer kaç sizce?

bodis

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2023
329
101
23
27
Lütfen yardım edin biliyorum bunu tahmin etmek zor ama çaresiz kaldım 2 yıl oldu evleneli çocuğum yok ve buda kimyasal olursa diye korkuyorum doktor gelmene gerek yok zaten tutunacaksa o kendini belli eder dedi 24 eylülde beta 76 idi sizce bugün yaptığım test kaçlardadır

Eklentiler

• IMG_3674.webp
    IMG_3674.webp
    61,9 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_3680.webp
    IMG_3680.webp
    23 KB · Görüntüleme: 34
Lütfen yardım edin biliyorum bunu tahmin etmek zor ama çaresiz kaldım 2 yıl oldu evleneli çocuğum yok ve buda kimyasal olursa diye korkuyorum doktor gelmene gerek yok zaten tutunacaksa o kendini belli eder dedi 24 eylülde beta 76 idi sizce bugün yaptığım test kaçlardadır
Şuan kanda beta testin 3 günde 76 dan 228 olması gerekiyor.
İdrar testinde anlayamazsın yani kan verirsen daha iyi olue

Merhaba 24 Eylül beta 76 29 Eylül 219 geldi sizce nasıl biliyorum beklenenden az ama neden olur bilmiyorum nasıl sizce
380 Li civarda bişeyler gelmesi gerekiyor normalde canım ama saat aralığı da önemli 🙏🏻 ilk ve sonuncuyu aynı saatler aralığında verdiysen biraz düşük ama saat farkı erkense normal olabilir

380 Li civarda bişeyler gelmesi gerekiyor normalde canım ama saat aralığı da önemli 🙏🏻 ilk ve sonuncuyu aynı saatler aralığında verdiysen biraz düşük ama saat farkı erkense normal olabilir
bir kaç saat fark var ama yine de düşük sanırım çok teşekkür ederim cevabınız için 🌸

Back
X