Awox erken gebelik testi

Rosepink19

Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2021
59
7
6
28
Kızlar adetime 6 gün var awox erken gebelik testi yaptım negatif cıktı ıhtimal nedir sizce dogrumudur

Kızlar erken gebelik testi yaptım ama bozuk mu anlayamadım bi bakar mısınız yanlardaki kırmızılıklar geçmedi öyle kaldı

Eklentiler

• DFA25C8C-60C0-4B92-BCEF-FE5C591B7547.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 355
Erkekmiş ben 6 gün önce yaptım ama negatifti şimdi tekrar test almaya gidiyorum sabah idrarını bekleyemiycem şimdi 4 gün var adetime

Yaa inşallah sabah idrarıyla pozitif olur bende tekrar denemek istiyorum ama negatif çıkar diye cesaret edemiyorum

Kızlar adetime 3 gün kaldı awox marka gebelik testi aldım sizce yoksa bir kaç gün daha beklmelimiyim

Kızlar adetime 3 gün kaldı awox marka gebelik testi aldım sizce yoksa bir kaç gün daha beklmelimiyim
Bu durum tamamen yumurtlama tarihine bağlı canım eğer yumurtlama tarihini biliyorsan adetten 14. Gün falansa genelde çıkıyor. Ben 5 kala öğrendim ama en sağlıklısı adet günün gelmesini bekle bence psikolojik olarak yıpranıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…